Meci: Steaua – Sageata Navodari

 

Sambata, 14.09.2013 pe stadionul “Steaua” din Bucuresti, de la ora 21:30 se joaca partida dintre Steaua Bucuresti si Sageata Navodari, meci ce se desfasoara in etapa a 7-a a Ligii I.

 

Steaua se afla momentan pe locul 6 in clasamentul Ligii I, insa a jucat doar 4 meciuri pana acum, obtinand 3 victorii si o remiza. In ultima etapa, stelistii au reusit doar o remiza in deplasare la Gaz Metan Medias, 2-2, dupa ce au fost condusi la pauza cu 2-0. Laurentiu Reghecampf va incepe partida impotriva celor de la Sageata cel mai probabil cu urmatorul 11: Tatarusanu, Rapa, Szukala, Gardos, Latovlevici, Bourceanu, Filip, Popa, Cristea, Iancu si Piovaccari. Stelistii nu vor putea conta in aceasta partida pe Matei, Chipciu si Nikolici care sunt accidentati.

 

Sageata Navodari se afla pe locul 10 in clasament, dupa 6 etape, cu 2 victorii, 2 remize si 2 infrangeri. In ultima etapa acestia au reusit sa se impuna pe teren propriu, in fata celor de la Viitorul Constanta, scor 3-1. TIbor Selymes, antrenorul celor de la Sageata va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorii jucatori: Panagopoulos, Peteleu, Popa, Munteanu, Lupu, Chiacu, Muzac, Florean, Dinu, Tigoianu si Roman. Nu vor putea evolua pentru cei din Navodari, Chitu si N’Doye care sunt accidentati.

 

Cei de la bet365 o vad ca si clar favorita pe Steaua, careia ii ofera o cota de 1.25, pentru o remiza ne ofera o cota de 5.50, iar pentru o victorie a celor de la Sageata Navodari ne ofera o cota de 12.00. Este evident ca Steaua are un lot mai bun si este echipa mai valoroasa. Cu toate ca se lupta pe 2 fronturi, Liga I si Liga Campionilor, Steaua are destui jucatori valorosi astfel incat sa faca fata in ambele competitii. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie la minim 2 goluri Steaua Bucuresti.

 

Pronostic: Steaua Bucuresti -1.5 Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.80