Aici puteti urmari gratis meciuri live de pe Digi Sport, Liga 1,Premier League,Bundesliga,Serie A,Primera Division si majoritatea campionatelor importante.Deasemeni pe linga fotbal veti gasi si transmisiuni din alte sporturi precum tenis,basket,baseball,raliuri etc.

 

Meciurile pot fi urmarite direct in pagina web sau cu ajutorul unor playere P2P.Linkurile de unde puteti descarca aceste playere le gasiti mai jos sub lista cu livestreamuri.  Vrei sa inveti cum poti vedea meciuri live pe calculatorul tau? Cu ajutorul internetului, si cu a evolutiei tehnologice putem vedea canale TV gratis pe internet. 

 

 

Cum poti incepe sa te uiti la meciuri online pe calculatorul tau?

 

 

Dupa cum vedeti toate taxele cresc si o data cu ele si abonamentele la cablu, de ce trebuie sa le mai platim daca ne uitam doar la digisport sau dolce sport. Daca ati ajuns pe aceasta pagina inseamna ca nu mai aveti nevoie de un abonament la cablu pentru a vedea meciuri live, sau posturi live ca digisport.

 

 

Pentru a vedea meciuri de fotbal, tenis, handbal sau alte sporturi live fara a fi deranjati de reclame sacaitoare si de intreruperi trebuie sa va faceti cont la

SOPCAST – www.sopcast.com
VEETLE – www.veetle.com
PPLIVE – www.pplive.com
OCTOSHAPE – www.octoshape.com
TVANTS – www.tvants.com