Acest meci a preluat titulatura de derbyul rundei dupa rezultatul din meciul tur.Sevilla a castigat acasa cu 2-1 dupa ce a reusit sa intoarca rezultatul in ultimele minute ale partidei.Sevilla nu a castigat niciodata la St.Petersburg.

 

Chiar daca au pierdut cei de la Zenit pot fi multumiti cu faptul ca au marcat un gol in deplasare.Au condus o buna parte din meci dar au cedat initiativa si Sevilla a atacat in valuri.Au jucat acel meci fara cei mai buni oameni ai lor atacantii Hulk si Danny precum si fundasii Criscito si Smolinkov.In meciul din aceasta seara toti 4 vor reveni dar nu vor putea juca Fayzuli si Garay.Echipa probabila:Lodygin-Neto, Lombaerts, Criscito,Smolnikov-Javi Garcia- Hulk, Shatov,Witsel, Danny-Rondon.

 

Sevilla duce doua mari batalii si deocamdata se descurca foarte bine.In campionat lupta pentru un loc de Champions League si inca stau bine in clasamnet in ciuda ultimelor 2 remize.In acest moment sunt pe locul 5 in campionat dar au doar doua puncte pana la locul 4 ocupat de Valencia.Pleaca cu un avantaj de un gol in acest meci dar nu cred ca vor merge la Zenit pentru a practica un joc defensiv.In acest meci va reveni in poarta Beto si va lipsi doar Carrico.Echipa probabila:Beto-Pareja, Kolodziejczak,Coke, Tremoulinas-Krychowiak-Vitolo, Banega, Mbia, D. Suarez-Bacca.

 

La Zenit vor reveni multi jucatori importanti si cred ca se vor impune in acest meci .Zezit are o cota la victorie de 2.32 la Winmasters.În plus, dacă nu ai deja cont la Winmasters, înregistrează-te de aici și vei beneficia de un Bonus de 200 RON