Bwin

Ca membru al European Betting Association, Unibet este probabil una din cele mei mari case de pariuri private din Europa dar mai ales de pe piata Scandinava. Unibet este cunoscut ca sponsor al clubului de fotbal Valencia. Unibet este intr-o continua crestere fiind disponibil in peste 100 de tari avand peste 3.6 milioane de clienti. Casa de pariuri online Unibet acopera o gama larga de sporturi, totul de la fotbal si tenis pana la snooker si darts, punand la dispozitia pariorilor peste 25 de sporturi. Unibet ofera pentru anumite evenimente sportive cele mai bune cote de pe piata. De asemenea Unibet ofera interfata site-ului si in limba romana.

 

Numele companiei: Unibet
Adresa: Msida Road, Gzira GZR 1405, Malta
Telefon: 00 356 2133 7885 begin_of_the_skype_highlighting 00 356 2133 7885 end_of_the_skype_highlighting
Fax: 00 356 2343 1510
E-mail: info@unibet.com
E-mail limba romana: info-ro@unibet.com.
Link: http://www.unibet.com

 

Informatii Pariere
Sporturi: American football, baseball, basketball, beach volleyball, biathlon, boxing, cricket, cycling, darts, floorball, golf, greyhound racing, handball, horse racing, ice hockey, martial arts, motor racing, motorbikes, martial arts, rugby, snooker, soccer, speedway, tennis, trotting, volleyball, water polo
Ligile de fotbal: Anglia , Scotia , Italia , Olanda , Germania , Polonia , Franta , Spania , Austria , Grecia , Turcia , Cehia , Suedia , Danemarca , Finlanda , majoritatea campionatelor est europene , cupele nationale majore si cupele international.
Modalitati de pariere: on-line
Pariu minim: 1 EUR
Castigul maxim: variabila in functie de eveniment
Formatul cotelor: Zecimal, American, Fractional
Metode de depunere: Visa, MasterCard, Visa Electron, Bank Wire, Moneybookers, Neteller.
Optiuni de retragere: Bank Wire, Moneybookers, Neteller.

 

Site-ul Unibet pare sa se imbunatateasca la fiecare vizita devenind din ce in ce mai profesionist. Unibet ofera un serviciu cu clientii care include suport 24/7. De asemenea exista un numar de telefon gratuit pentru clientii din UK.