moneybookers

Pentru a profita de cele mai bune cote trebuie sa aveti posibilitatea de a muta usor bani din conturi!

Pariul live pe internet presupune depunerea unei sume de bani la o agentie de pariuri online iar pentru aceasta sunt mai multe modalitati :

  • Plata cu card bancar debit sau credit ( Visa, Mastercard, Amex )
  • Moneybookers
  • Neteller
  • Transfer Bancar
  • PayPal

Cea mai simpla metoda de a depozita bani la o casa de pariuri online este cea cu un card de credit /debit (Visa sau Mastercard). Aceasta metoda prezinta anumite avantaje si dezavantaje. Inainte de a solicita unei banci un card de credit trebuie sa va asigurati ca banca respectiva nu are anumite restrictii legate de siturile de pariuri online. Principalul avantaj al acestei metode este tocmai acela ca este cea mai simpla.

Ca si dezavantaj trebuie de stiut ca retragerile sunt procesate in minim 3 zile lucratoare. Daca detineti un card de tip Mastercard retragerile nu pot fi facute direct pe baza datelor de pe card ci trebuie furnizate toate datele legate de contul bancar asociat acelui card.
O alta metoda de depunere este cea prin transfer bancar. Aceasta metoda nu prezinta nici un risc din punct de vedere al fraudelor pe internet insa este si cea mai anevoioasa metoda.

Cele mai rapide modalitati de depunere/retragere bani sunt sunt serviciile de transfer online. Cel mai utilizat serviciu de acest tip in Romania este Moneybookers.

Ce trebuie de stiut inainte de a deschide un cont Moneybookers:

  • Valuta contului: In momentul in care ati efectuat o tranzactie in contul dumneavoastra nu mai puteti schimba valuta contului (chiar si verificarea unui card este o tranzactie). Ca si recomandare , daca intentionati sa pariati pe mai multe siteuri este bine ca valuta contului dumneavoastra sa fie Euro deoarece toate siteurile au Euro ca optiune insa nu toate au RON si atunci se pierd bani la schimburile valutare la depunere sau retragere.
  • Datele personale trebuie sa fie cele inscrise in C.I pentru ca ei pot solicita copii dupa C.I si acestea trebuie sa corespunda.

Pasi care trebuie urmati dupa deschiderea unui cont Moneybookers:

  • Verificarea adresei: In meniul “Contul meu“ gasiti optiunea de verificare a adresei.In momentul cand cereti acesta verificare ei vor trimite o scrisoare care contine un cod pe care trebuie sa l tastati in spatiul de verificare a adresei din “Contul meu”.
  • Verificarea cardului: In momentul cand solicitati aceasta verificare ei vor retrage o suma aleatoare pana la valoarea de 3 Euro de pe cardul dumneavoastra suma pe care trebuie sa o confirmati si in acest fel fel ei au garantia ca sunteti posesorul respectivului card.
  • Verificarea contului bancar: Se face printr-un transfer bancar in contul indicat de catre Moneybookers.

Odata facute aceste verificari vor creste automat si limitele de transfer ale dumneavoastra si va puteti bucura de toate facilitatile oferite de catre acest serviciu de plata online.

moneybookers