a fost infiintat in august 1999 de catre Edward Wray si Andrew Black, iar astazi, 10 ani mai tarziu Betfair este liderul caselor de pariuri de tip exchange. A fost prima casa de pariuri de acest tip din lume. La Betfair jucatorii au posibilitatea de asi face singuri cotele, care sunt cu 20% mai mari decat a oricarei case de pariuri. Primele lucruri pe care le veti observa la vizitarea Betfair este numarul mare de oportunitati de pariere pe oferta. La Betfair se pot pune pariuri „back” si „lay” adica pe un rezultat sau impotriva unui rezultat. Se numeste o casa de pariuri de tip exchange deoarece ofera doua posibilitati de pariere, pe sau impotriva unui rezultat. Oameni isi fac cotele si site-ul nu incearca sa faca profit de pe urma cotelor. Castigul betfair-ului este din comisionul de 5% din castiguri.

 

Informatii despre companie
Numele companiei: Sporting Exchange Ltd
Adresa Hammersmith Embankment London W6 9HP
Telefon: 0044 20 8834 8060
E-mail: info@betfair.com
Link:

 

Informatii pariere

Sporturi: fotbal american, atletism, fotbal australian, bandy, baseball, baschet, box, sporturi de contact, cricket, ciclism, darts, sporturi galice, golf, curse greyhound, handbal. Curse de cai, hurling, hochei, sporturi cu motor, pelota, rowing, rugbi, snooker si biliard, fotbal, surfing, inot, tenis, trotting, volei, sporturi de iarna, yachting.
Modalitati de pariere: online
Pariul minim: 4 EURO
Pariul maxim: nu exista limita
Castigul maxim: nu exista limita
Formatul cotelor: zecimal
Metode de depozitare: Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, Solo, Switch, Delta, Laser, Bank Wire, Check, Neteller, Moneybookers, Western Union, PayPal, WebMoney, Click&Buy.
Comisioane: 5% din castig.
Depozitul minim: 30 EURO
Metode de retragere: Delta, Solo and Maesto Debit Cards, Visa Electron Debit Card, Visa and Mastercard Credit Card, Paypal, Neteller, Moneybookers, Click and Buy, transfer bancar, Cheque.

 

Betfair ofera oporturnitatea pariurilor live in fiecare zi si pe o larga varietate de sporturi. Pe masura ce jucatorii pariaza pe sau impotriva unui rezultat, cotele sunt intr-o continua schimbare si sunt o reflexie fidela a starii meciului, ceea ce inseamna ca gasiti cele mai mari cote posibile. De asemenea Betfair ofera si live video streaming pentru mai multe sporturi.

 

La Betfair nu trebuie sa va ingrijorati de limitele mizei deoarece nu exista, veti putea vedea pe fiecare cota cat de bine este cumparata si va puteti calcula suma pe care o riscati. Site-ul Betfair este curat si usor de navigat. Nu exista imagini care se incarca greu sau alte flash-uri greoaie. Toate sectiunile sportive sunt asezate in coloana din stanga si aveti si posibilitatea unei cautari a evenimentului dorit.