Sportingbet

 

Casa de pariuri sportive Sportingbet a fost fondată în anul 1998 de catre un pionier al jocurilor de noroc Mark Blandford şi a crescut în mod constant de a deveni unul dintre numele cele mai importante din industria de pariuri. În 2001, societatea-mamă Sportingbet PLC a fost listata la London Stock Exchange Alternative Investment Market (AIM). De-a lungul anilor, Sportingbet a crescut prin achiziţionarea a mai multor companii de jocuri de noroc online, mai ales SportingOdds.com în 2002 şi Paradise Poker in 2005.Sportingbet acoperă o gamă largă de evenimente sportive din toate colţurile lumii.

 

Numele companiei: Sportingbet Plc
Adresa: SportingBet Ltd., Transworld House, 82-100 City Road, London EC1Y 2BJ
Telefon: 08000 727 727
E-mail: admin@sportingbet.com
Link: http://sportingbet.com/

 

Informatii Pariere
Sporturi: Fotbal, Curse de cai, Curse de caini, Tenis, Golf, Pariuri virtuale, Fotbal american, Atletism, Baseball, Baschet, Box, Cricket, Darts, Sporturi galice, Handbal,Hurling, Hochei pe gheata, Loterie, MotoGP, Poker, Biliard, Rugby, Snooker, UFC/MMA, Volei,Sporturi de iarna.
Ligile de fotbal: Marea Britanie ,Austria,Franta, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Turcia, Danemarca, Belgia, Irlanda, Argentina, Brazilia, Mexic, US, Uruguai, Japonia cupele nationale majore si cupele international.
Modalitati de pariere: on-line si prin telefon
Formatul cotelor: Zecimal, American, Fractional
Monede disponibile: AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, JPY, SEK, SGD, USD
Metode de depunere: Carduri de credit si debit, Moneybookers, Transfer bancar
Optiuni de retragere: Bank Wire Transfer, CLICK2PAY, Maestro, Moneybookers, Netteler, Visa, Visa Debit and Visa Electron

 

Deschiderea contului dvs. la Sportingbet este simpla. Faceţi click pe “Open an account”, alegeţi un nume de utilizator şi o parolă, adaugati câteva detalii personale, confirmati faptul că totul este corect, apoi faceti un depozit şi aţi terminat. După ce aţi deschis contul nou veţi putea accesa toate zonele SportingBet.SportingBet oferă una dintre cele mai bune oferte free bet de pe piata.