Curse de cai

Cursele de cai (horse racing) sunt un sport ecvestru practicat de milenii.Odata cu dezvoltarea industriei pariurilor sportive acesta a devenit inevitabil parte importanta a afacerii. Inca de la aparitie a fost denumit “Sportul Regilor” si in prezent de asemenea este un sport aristocrat, insa mare parte din finantare provine din pariuri. Spre exemplu in 2008 pariurile pe curse de cai au depasit valoarea de 115 bilioane de dolari.
Cele mai cunoscute curse de cai au loc in Anglia si drept urmare acolo veti gasi si cele mai importante case de pariuri care ofera spre pariere acest sport.
Va oferim si noi o selectie a agentiilor de pariuri online la care puteti paria pe caii sau jokeii vostri favoriti:

 

Curse de cai la William Hill

Lansat online in 1998, William Hill are mai mult de un deceniu de experienta in industria caselor de pariuri online. Pe langa gama variata de pariuri sportive, William Hill ofera curse de cai. In termeni de pariere pe curse de cai puteti alege sa pariati pe US Racing, Special Markets, Antepost Races, pe anumite intalniri, sau sa urmariti un anumit jochei pe durata intregului sezon. O trasatura unica la cursele de cai este ca la William Hill in camerele de pariere virtuale puteti urmari cursele cu comentariu live. Puteti incepe sa pariati pe cursele de cai folosind unul din bannerele de pe acest site.

William Hill

Curse de cai la Stan James

Stan James are sediul in Gibraltar, si este unul din cele mai de incredere site- uri de pariuri din UK. Site- ul Stan James ofera jucatorilor cu o larga varietate de optiuni de pariere si este extrem de generos cu pariorii curselor de cai. Cursele de cai oferite de Stan James acopera toate genurile de curse din UK ce se desfasoara intr-o zi. De asemenea ofera cote si la cursele din US si Australia. Stan James este o casa de pariuri de calitate care ii va satisface pana si pe cei mai seriosi pariori ai curselor de cai.

Stan James

Curse de cai la Bet365

Cunoscut ca fiind unul din cele mai mari si mai populare site- uri de pariuri sportive, Bet365 ofera o remarcabila varietate de tipuri de pariuri pe cursele de cai. Cursele de cai sunt o parte uriasa a casei de pariuri online Bet365, iar pariorii vor fi multumiti sa descopere cat de consistenta este oferta. Este locul potrivit pentru oricene vrea sa castige pariind. De asemenea puteti folosi bonusurile oferite la Bet365 si la cursele de cai. Tipurile de pariere oferite difera in functie de cursa sau festival.

Bet365

Curse de cai la Totesport

Totesport a fost infiintat in 1928, fiind unul din cele mai vechi case de pariuri. Este cunoscut printre pariori ca un bun loc pentru pariurile pe cursele de cai. Totesport este detinut de catre parlamentul britanic, deci securitatea financiara este excelenta. Noul inregistrat care pariaza pe primul bilet minim 5 GBP primeste gratuit un video live feed cu ajutorul caruia puteti urmari cursele live direct pe PC. De asemenea Totesport ofera bonusuri substantiale pentru inregistrare.

Totesport

Curse de cai la Victor Chandler

Victor Chandler este una din cele mai importante case de pariuri online din lume. Este una din primele case de pariuri care a mutat sediul din UK in Gibraltar. Curse de cai din toata lumea sunt disponibile la Victor Chandler. Ei posteaza de inainte cote pentru multe evenimente. Victor Chandler ofera o larga varietate de tipuri de pariuri. Victor Chandler este o optiune ideala pentru pariorii experimentati, dar larga sa acoperire a sporturilor il face potrivit si pentru pariorii simpli. Bonusurile si ofertele speciale sunt de asemenea foarte bune, de aceea recomandam Victor Chandler.

Victor Chandler

Curse de cai la Ladbrokes

Ladbrokes este un nume important in pariurile sportive si pe cursele de cai din UK de decenii. Acum Landbrokes este disponibil si online, unde continua sa ofere aceleasi servicii de inalta calitate pariorilor. Landbrokes pune la dispozitia pariorilor toate cursele de cai din UK, Irlanda si SUA. Oricine este pasionat de pariurile pe cursele de cai ar trebui sa se inscrie la Landbrokes, dar nu numai.

Landbrokes