Bonusuri Pariuri Sportive

Va prezentam o lista a caselor de pariuri online care ofera bonusuri de prima inregistrare jucatorilor din Romania. Casele de pariuri modifica uneori aceste bonusuri si din acest motiv vom incerca sa va tinem la curent cu orice schimbare de bonus. Pentru mai multe detalii depre cum puteti intra in posesia fiecarui bonus in parte gasiti la fiecare linkuri spre termeni si conditii.

 

Pentru a atrage noii jucatori casele de pariuri online ofera diferite bonusuri.

Daca esti un fan al pariurilor sportive,atunci este absolut necesar sa profiti de bonusurile de pariere si de avantajele acestora.

Cele mai multe programe de bonus au anumite cerinte care trebuie indeplinite pentru a primi acel bonus de exemplu: introducerea unui cod,parierea anumitor cote sau pariuri in anumite zile.

Cele mai frecvente bonusuri sunt cele pentru conturile noi acest bonus poate fi obtinut atunci cand te inregistrezi pentru prima oara la o casa da pariuri online.

Unele situri oferea oun bonus de 5-10% din suma depusa indiferent de suma.

Urmatorul tip de bonus iti poate cere sa rulezi o anumita suma pe anumite evenimente sportive de exemplu daca rulezi 100 de euro la meciurile de tenis feminin primesti 10 euro bonus.

Unele case de pariuri sunt foarte generoase cu clientii lor iar unul din cele mei generoase bonusuri sunt bonusurile 100% unde daca depozitezi 100 de euro primesi inca o suta drept bonus.

Casele de pariuri normale au avantajele lor dar cand vine vorba de bonusuri nu se compara cu cele online.

Casele da pariuri online sunt mai generoase iar competitia fiind atat de mare intre ele ofera recompense discounturi si alte avantaje.

 

 

Mai gasiti si o selectie de case de pariuri care nu acorda bonus pentru jucatorii romani dar care ofera diverse alte avantaje.

 

10Bet – Bonus pariuri 200 EURO

Infiintata in 2003, casa de pariuri online 10Bet a devenit repede un lider in industria pariurilor la fotbal oferind o larga gama de posibilitati de pariere pe majoritatea ligilor din toata lumea si bonusuri la pariuri consistente. Inscrie-te acum si ia bonusul: 10Bet- 200 EURO. Vezi mai multe detalii despre 10Bet si bonusurile 10Bet.

Sportingbet – Bonus pariuri 400 Ron

Sportingbet pretinde ca are cele mai bune cote din UK si probabil ca studiind toate tipurile de pariuri asa si este. Este cea mai buna agentie din Europa in privinta varietatii si numarului de competitii. Practic nu prea exista competitie pe care sa nu se poata paria la Sportingbet. Experienta se vede si in modul […]

Winmasters – Bonus pariuri de 100% pana la 200 RON

Winmasters, noua arena a pariurilor, dupa cum se auto-intitluleaza, vă oferă pariuri sportive, cazinou, jocuri și poker online, în cel mai prietenos și mai incitant mediu. Construită de o echipă cu cunoștințe profunde și experiență îndelungată în industria jocurilor de noroc, Winmasters a fost înființată în scopul de a oferi clienților săi cea mai bună experiență […]

Unibet – Bonus pariuri de 100% fără risc până la 150 RON

Începând de azi, 27 Martie, la Unibet bonusul la primul depozit de 100% până la 150 RON a fost înlocuit cu 100% pariu fără risc până la 150 RON. Dacă primul tău pariu plasat după ce ai efectuat primul depozit este pierzător, vei primi un bonus miza returnată de 100% până la 150 RON. Pentru […]

BetClic – Bonus pariuri 80 RON

Casa de pariuri online BetClic este online din 2005 si este licentiata in Malta. BetClic este o casa de pariuri disponibila in mai multe limbi si este concentrata pe piata pariurilor din Europ. Inscrie-te acum si ia bonusul: Betclic – 80 RON. Vezi mai multe detalii despre Betclic si bonusurile Betclic.


Casa Pariuri Bonus Review Valoare Bonus
Pinnacle Sports
Pinnacle Sports nu ofera bonus de bun venit jucatorilor insa ceea ce ofera este de departe mai valoros decat orice bonus. Aici puteti paria cele mai mari sume la cele mai mari cote si fara nici un risc de inchidere cont daca faceti parte din cercul select al pariorilor castigatori. Best Odds
Betinternet
Bonus de 50% din suma depusa pana la 25 GBP oferit de agentia de pariuri sportive Bet Internet pentru jucatorii online din Romania Bonus 25 GBP

Incasati un bonus de 25 EUR de la Youwin - Pariuri sportive online 25 EUR Free Bets


Party Bets Bonus
10 stele din 10 pe baza a 87 review-uri