Bonusuri Pariuri Sportive

Va prezentam o lista a caselor de pariuri online care ofera bonusuri de prima inregistrare jucatorilor din Romania. Casele de pariuri modifica uneori aceste bonusuri si din acest motiv vom incerca sa va tinem la curent cu orice schimbare de bonus. Pentru mai multe detalii depre cum puteti intra in posesia fiecarui bonus in parte gasiti la fiecare linkuri spre termeni si conditii.

 

Pentru a atrage noii jucatori casele de pariuri online ofera diferite bonusuri.

Daca esti un fan al pariurilor sportive,atunci este absolut necesar sa profiti de bonusurile de pariere si de avantajele acestora.

Cele mai multe programe de bonus au anumite cerinte care trebuie indeplinite pentru a primi acel bonus de exemplu: introducerea unui cod,parierea anumitor cote sau pariuri in anumite zile.

Cele mai frecvente bonusuri sunt cele pentru conturile noi acest bonus poate fi obtinut atunci cand te inregistrezi pentru prima oara la o casa da pariuri online.

Unele situri oferea oun bonus de 5-10% din suma depusa indiferent de suma.

Urmatorul tip de bonus iti poate cere sa rulezi o anumita suma pe anumite evenimente sportive de exemplu daca rulezi 100 de euro la meciurile de tenis feminin primesti 10 euro bonus.

Unele case de pariuri sunt foarte generoase cu clientii lor iar unul din cele mei generoase bonusuri sunt bonusurile 100% unde daca depozitezi 100 de euro primesi inca o suta drept bonus.

Casele de pariuri normale au avantajele lor dar cand vine vorba de bonusuri nu se compara cu cele online.

Casele da pariuri online sunt mai generoase iar competitia fiind atat de mare intre ele ofera recompense discounturi si alte avantaje.

 

 

Mai gasiti si o selectie de case de pariuri care nu acorda bonus pentru jucatorii romani dar care ofera diverse alte avantaje.

 

Sportingbet – Bonus pariuri 200 Ron

Sportingbet pretinde ca are cele mai bune cote din UK si probabil ca studiind toate tipurile de pariuri asa si este. Este cea mai buna agentie din Europa in privinta varietatii si numarului de competitii. Practic nu prea exista competitie pe care sa nu se poata paria la Sportingbet. Experienta se vede si in modul […]

Unibet – Bonus pariuri de 100% fără risc până la 250 RON

Începând de azi, 27 Martie, la Unibet bonusul la primul depozit de 100% până la 250 RON a fost înlocuit cu 100% pariu fără risc până la 250 RON. Dacă primul tău pariu plasat după ce ai efectuat primul depozit este pierzător, vei primi un bonus miza returnată de 100% până la 250 RON. Pentru […]Netbet - Bonus până la 450 RON
10 stele din 10 pe baza a 87 review-uri