Pe langa pariuri sportive, jocurile online in frunte cu pokerul, intretin tonusul moral, dezvolta spiritul de competitie si nu in ultimul rand pot fi profitabile.
Site-urile care organizeaza competitii de poker ‘pe bani adevarati’ se mandresc cu cresteri inregistrate pe piata romaneasca. Acest lucru se observa foarte usor prin faptul ca cele mai mari site-uri de jocuri online din lume si inclusiv poker au avut grija sa lanseze pagini în limba romana pentru a usura accesul utilizatorilor.

 

In urma unor cercetari s-a ajuns la concluzia ca jocul preferat la romani ramane poker-ul urmat de pariuri sportive şi de cazinou, în timp ce pe alte siteuri de profil, pariurile sportive sunt cele mai populare.
Aici puteti gasi o selectie a celor mai bune siteuri de poker online ordonate dupa numarul si valoarea freerolurilor oferite (jocuri cu intrare gratuita si premii in bani).

 

888 – Bonus poker – 88$

Cunoscut anterior sub numele de Pacific Poker, 888poker este piesa de rezistenta a celui mai mare casino online din lume, 888.com. Asta inseamna ca o multime de fanatici ai cazinourilor se regasesc la mesele de poker. De asemenea software- ul oferit de 888poker este disponibil si in limba romana. In fiecare luna 888poker pune la […]