Acest meci se va juca la San Sebastian si este cu siguranta derbyul rundei in Primera.Echipa gazda este pe locul 5 si inca nu a renuntat la ambitiile lor de a juca in Champions League.Real e pe 3 si nu a renuntat la campionat iar aceasta e ultima deplasare grea din acest sezon.In meciul tur Real s-a impus acasa cu 5-1,dar la San Sebastian s-a impus greu in ultimele sezoane doar la un gol diferenta.

 

Real Sociedad nu joaca excelent in ultima perioada,dar acesta e un meci foarte important si se vor mobiliza sa obtina un rezultat pozitiv.Nu au mai invins pe Real Madrid in ultimii 10 ani.Sunt optimisti pentru ca au castigat 10 meciuri acasa in acest sezon si au invins acasa inclusiv pe Barcelona.Acel meci a fost poate cel mai bun pentru ei din acest sezon dar au trecut 6 etape de atunci si nu au jucat la acelasi nivel.Au castigat doar 2 meciuri din 6 si au obtinut si un egal.In acest meci antrenorul Arraste nu are probleme de lot.Echipa probabila:Bravo-C. Martinez,I. Martinez, de la Bella,M.Gonzalez-Ruben Pardo, Bergara-Vela,Canales, Griezmann-Agirretxe.

 

 

 

Doua infrangeri consecutive cu Barcelona si Sevilla au compromis aproape sansela Realului la titlu.Au reusit sa invinga in ultima etapa pe Rayo Valecano cu 5-0 si au mai ridicat moralul echipei.Miercuri in Champions League au reusit sa invinga pe Borussia Dortmund cu 3-0 si sunt cu un pas in semifinale.Di Maria si Marcelo au lipsit cu Borussia dar Coentrao si Isco i-au inlocuit cu succes.Echipa probabila:Diego Lopez-Pepe, Sergio Ramos Carvajal, Coentrao-Xabi Alonso, Modric-Isco Bale, C. Ronaldo-Benzema.

 

Orice rezultat in afara unei victorii inseamna pierderea sigura a titlului pentru Real.Real Madrid are o cota la victorie de 1.57 la Bet365.