Pronostic PSG - Valencia

Pronostic PSG – Valencia

Pronostic Champions League 06.03.2013

 

 

 

PSG a reusit un rezultat foarte bun in deplasare, fapt care ii face favorite la calificarea in sferturile de finala Champions Leage. Desi se astepta sa fie un meci foarte echilibrat, cei del la PSG au deschis scorul inca din minutul 10 prin Lavezzi si si-au dublat avantajul dupa pauza prin Javier Pastore. Valencia a reusit sa relanseze calificarea printr-un gol in ultimul minut. Paris Saint-Germain vor incerca sa-si mentina victoria optinuta in tur. Castigatorii grupei A trebuie sa ii respecte pe spanioli deoarece Valencia nu a fost invinsa in ultimele opt vizite in Franta. Pentru a ramane in competitie, Valencia va trebuii sa bata recordul celor de la PSG de 22 de meciuri fara infrangere acasa in Europa detinut inca din 2006 de la meciul cu Hapoel Tel-Aviv 4-2. Clubul francez a castigat ultimele sapte meciuri in Europa.

 

 

Echipele de start, PSG – Valencia :

 

Paris Saint- Germain                                                                   Valencia

 

 

Sirigu                                                                                               Alves

Jallet, Alex, Sakho, Maxwell                                                      Pereira, Victor Ruiz, Mathieu, Guardado

Lucas Moura, Matuidi, Chantome, Pastore                            Parejo, T Costa

Lavezzi, Gameiro                                                                          Feghouli, Banega, Jonas

                                                                                                         Soldado

 

 

Cartonasul rosu primit de Ibrahimovici in minutele de prelungire ale meciului din tur ia adus o suspendare de doua etape. Suedezul va fin inlocuit de Kevin Gameiro. Aceasta schimbare a lui Verratti nu este batuta in cuie. David Beckham are sanse de a aparea in Champions League, ultima aparitie fiind in 2010 la infrangerea Milanului cu 4-0  in meciul cu Manchester United. Este putin probabil ca Thiago Silva sa fie aruncat in lupta din primul minut.

 

 

Pronostic Champions League 06.03.2013Antrenorul Valenciei, Ernesto Valverde va juca cu francezul Jeremy Mathieu in defensiva deoarece Richardo Costa si Adil Rami sunt accidentati ne fiind inclusi in lot.

 

 

PSG a suferit o infrangere socanta cu 1-0 impotrica celor de la Reims desi gazdele au ramas in 10 din minutul 59, cinci minute mai tarziu acestia au marcat unicul gol al meciului prin Grzegorz Krychowiak. PSG are zece meciuri fara infrangere acasa, castigand noua de la infrangerea cu Stade Rennais.

 

 

Urmatoarea victorie a Valenciei in Champions League ar fi a 50pentru spanioli. EI au marcat 395 de goluri in competitiile europene si au primit 96. Valencia a avut o posesie de 61% in tur dar au dat doar sapte suturi pe poarta fata de cele 10 ale PSG – ului. Tino Costa a jucat in fiecare minut in campania Valenciei.

 

 

Stiati ca?

 

 

–          PSG a mai ajuns in smifinale insezonul 94’-95’, castigand ultimele cinci meciuri.

–          Parisienii au inscris toate cele 16 goluri din acest sezon de Champions League din interiorul careului.

 

–          Infrangerea Valenciei din tur a intrerupt un record de 17 meciuri fara infrangere in fata echipelor franceze.

–          Ernesto Valverde spera sa conduca echipa spre primul sfert de finala din 2007-07, cand au fost eliminati de Chelsea.

 

Pronostic: Victorie PSG la cota 2.1 la Bet365.