Meci: Lucie Safarova – Shuai Peng

 

Luni, 14.10.2013 in primul tur al turneului feminin pe hard de la Luxembourg se vor intalni cehoaica Lucie Safarova, numarul 28 mondial si chinezoaica Shuai Peng, numarul 41 mondial. Cele doua jucatoarea s-au mai intalnit de 3 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 2-1 in favoarea cehoaicei. Ultimul meci dintre cele doua a avut loc in 2009 la Tokio, atunci cand Safarova a castigat in 3 seturi, scor 6-3 4-6 6-4.

 

Lucie Safarova a avut prestatii bune la ultimele turnee la care a participat. La US Open a ajuns pana in turul al 2-lea, unde a fost invinsa de Roberta Vinci, la Quebec a reusit sa castige turneul dupa ce a trecut in finala de Marina Erakovic, la Tokio a reusit sa ajunga pana in sferturile de finala, unde a pierdut in fata Carolinei Wozniacki, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Beijing, a reusit sa ajunga de asemenea pana in sferturile de finala, unde a fost invinsa de sarboaica Jelena Jankovic.

 

Shuai Peng nu a avut evolutii la fel de bune la fel ca adversara sa, ea fiind eliminata in primele tururi mai la toate turneele recente la care a participat. La Cincinnati si New Heaven a fost eliminata in primul tur de aceeasi daneza, Caroline Wozniacki, la US Open a pierdut in turul al 2 in fata Svetlanei Kuznetsova, la Guangzhou si Tokio a pierdut de asemenea in turul al 2-lea, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Beijing, a pierdut in primul tur in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.28 pentru o victorie a lui Safarova si 3.50 pentru o victorie a lui Peng. Este evident ca Safarova este jucatoarea mai valoroasa si mai in forma, astfel incat consider ca se poate impune in minimum de seturi.

 

Pronostic: Safarova 2-0 Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.80