Meci: FC Vaslui – ACS Poli Timisoara

 

Luni, 16.09.2013 pe stadionul “Municipal” din Vaslui, de la ora 21:30 se joaca partida dintre FC Vaslui si ACS Poli Timisoara, meci ce se desfasoara in etapa a 7-a a Ligii I.

 

FC Vaslui se afla momentan pe locul 12 in Liga I, dupa 5 partide disputate, in care au inregistrat 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, si au acumulat 7 puncte. In ultima etapa, vasluienii au pierdut in deplasare la FC Botosani, scor 0-1. Ionut Mosteanu, antrenorul celor de la FC Vaslui va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Cerniauskas, Ortiz, Celeban, Prahic, Salageanu, Lovrecic, Caue, Antal, Sanmartean, Wilk si Temwanjera. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul vasluienilor.

 

ACS Poli Timisoara se afla pe locul 7 in Liga I, dupa 6 etape, in care au acumulat 10 puncte din 3 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri. Dupa ce in primele 4 etape ale campionatului timisorenii au inregistrat 3 victorii si o remiza, ei au pierdut in ultimele doua etape, acasa cu FC Botosani si in deplasare cu FC Brasov. Valentin Velcea, antrenorul celor de la Poli va incepe partida cu vasluienii cel mai probabil cu urmatorul 11: Claro, Nohai, Scutaru, Seroni, Marovic, Petre, Barbut, Trandu, Boldea, Nicola si Szekely. Nici in lotul timisorenilor nu exista jucatori indisponibili pentru aceasta partida.

 

Cei de la bet365 ne ofera o cota de 1.91 pentru o victorie a celor de la FC Vaslui, 3.25 pentru o remiza, si 4.20 pentru o victorie a celor de la ACS Poli Timisoara. Cu toate ca se afla mai jos in clasament de cand Poli Timisoara, consider ca cei de la FC Vaslui au un lot mai valoros si cred ca faptul ca joaca pe teren propriu este un avantaj decisiv. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie FC Vaslui.

 

Pronostic: FC Vaslui Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.91