Pe langa meciurile interesante din aceasta etapa avem si acest meci care este important pentru o clasare in cupele europene.Sevilla si-a asigurat locul de Europa League iar acum vor sa lupte pentru un loc in Champions League ,in timp ce Espanyol e pozitionata exact sub locurile care duc in Europa.Cele doau echipe sunt despartite in campionat de 10 puncte iar in meciul tur Sevilla s-a impus in deplasare cu 3-1.

 

 

 

Sevilla si-a asigurat prezenta in Europa League dar pentru Champions League trebuie sa faca un final de sezon excelent.Sunt prezenti si in sferturile Europa League iar acast lucru se vede si in campionat.Au avut si un calendar competitional greu cu cate 2 meciuri pe saptamana in ultima luna din care unu de 120 de min cu Betis.Au pierdut ultimul meci de campionat cu Celta Vigo si au pierdut si in Europa League cu FC Porto,in ambele partide au pierdut cu 1-0.Au avut probleme cu accidentarile si cartonasele galbene asa ca nu au avut la dispozitie cea mai buna aechipa in ultima perioada.Echipa probabila:Beto-Coke, Pareja, Fazio, Moreno-Iborra, Rakitic-Vitolo, Reyes-Gameiro, Bacca.

 

 

 

Si Espanyol a avut un meci puternic recent impotriva rivalilor locali de la Barcelona,au juca bine in acel meci si puteau obtine un rezultat pozitiv dar au fost cateva erori de arbirtaj in defavoarea lor.Datorita combativitatii lor in acel meci multi jucatori au primit cartonase galbene astfel ca vor fi suspendati pentru acest meci.Portarul Casilla a fost eliminat in timp ce Colotto si Sanchez sunt suspendati.Echipa probabila:Parreno-J. Lopez, Sidnei, Moreno, Fuentes-Abraham, D. Lopez-Stuani, Simao, Pizzi-Sergio Garcia.

 

 

 

La gazde vor reveni cativa jucatori importanti in timp ce la Espanyol vor lipsi cativa.Sevilla va castiga acest meci si are o cota de 1.57 la Bet365.