Aceasta prima semifinala de Champions League se va disputa intre 2 echipe pragmatice dar care au rezultate bune in acest sezon.Atletico e lider in Spania si au mai facut un pas spre titlu cu victoria de pe teren propriu, in timp ce londonezii de la Chelsea au facut un mare pas inapoi dupa ce au pierdut acasa cu Sunderland.Ultimul meci dintre cele 2 echipe s-a terminat 4-1 pentru Atletico si a contat pentru Supercupa Europei din 2012.

 

Atletico se apropie de titlu in Primera,lucru deloc usor de realizat avand in vedere ca joaca in aceiasi liga cu Barcelona si Real Madrid.Au mai ramas 4 etape si au 2 deplasari grele.In Champions League spera sa ajunga in finala si dupa ce au eliminat pe Barcelona in sferturi, pot fi optimisti.Vineri in campionat s-au chinuit sa invinga pe Elche,au ratat si un penalti prin Villa, dar au reusit sa se impuna cu 2-0.Antrenorul Simeone a anticipat meciul greu si a trimis cea mai buna echipa pe teren Echipa probabila:Courtois-Juanfran,Godin, Miranda, Filipe-Tiago, Gabi-Raul Garcia -Villa, Koke, Diego Costa.

 

Majoritatea expertilor considera ca Chelsea a pierdut titlul dupa infrangerea cu Sunderland.Au condus cu 1-0 si au dominat jocul dar s-au relaxat si pana la urma au pierdut cu 2-1.Antrenorul Mourinho revine la Madrid si vrea sa isi i-a revansa in fata celor de la Atletico dupa finala Cupei Spaniei pe care a pierdut-o in sezonul trecut.Chelsea a pierdut multe meciuri in ultima perioada si nu are un moral bun inaintea acestei partide.In acest meci vor absenta Hazard si Ivanovic.Echipa probabila: P. Cech -Cahill, Terry, Azpilicueta, A. Cole-David Luiz, Lampard-, Oscar, Willian, Schurrle-Eto’o.

 

Atletico va incerca sa obtina o victorie minima in acet meci in timp ce londonezii vor incerca sa marcheze un gol care sa ii ajute in retur.Sub 2.5 goluri are o cota de 1.53 la Bet365.