Cinci locuri VIP sunt disponibile pentru clienții bwin din România!

Cea mai mare platformă de gaming online din lume oferă clienților săi șansa de a vedea cel mai important meci al începutului de an în România de la loja VIP a Național Arena.

 

București, 9 februarie 2012. bwin, cea mai mare platformă de gaming online din lume, celebrează marele meci de UEFA Europa League al Stelei cu echipa olandeză Twente Enschede cu un turneu special de poker online, care are ca premiu în marea finală de luni, 13 februarie, 5 bilete VIP la partida roș-albaștrilor. Clienții bwin pot accesa finala fie prin calificările organizate sub forma unor freeroll-uri zilnice sau printr-un buy-in direct de $1+$0,10!

Freeroll-urile zilnice de $100 încep de ast, 9 februarie, la ora 20:30 și durează până pe 12 februarie. Fiecare freeroll va oferi celor mai buni 70 de jucători premii în bani și bilete pentru marea finală.

 

Luni, 13 februarie, data marii finale

Clienții care nu au avut șansă în freeroll-uri pot intra în ultimul moment în cursa pentru cele cinci bilete VIP. Intrarea directă în finală se face cu un buy-in de $1+$0,10.

Cei mai buni cinci jucători ai finalei vor primi cite un bilet VIP la meciul Steaua – Twente, garantându-le un loc în loja VIP a Național Arena pe 16 februarie.

 

Meci important, experiență VIP

Meciul din primul tur eliminatoriu al UEFA Europa League dintre Steaua și Twente Enschede este considerat cel mai important joc al începutului de an în România, având în vedere că echipa lui Ilie Stan este singura formație de Liga 1 care încă evoluează într-o competiție europeană. Cei cinci câștigători ai promoției bwin vor vedea acest meci din cele mai bune locuri posibile, de la una dintre lojele VIP ale Național Arena.

Turneul este disponibil în bwin Poker lobby începând de astăzi, de la ora 21:00.

 

Despre bwin.party:

bwin.party digital entertainment plc este cea mai mare companie de gaming online listată la bursă din lume. Compania a fost formată în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG şi PartyGaminc Plc din 31 martie 2011. Încorporat şi licenţiat în Gribraltar, grupul are peste 3.100 de angajaţi în sedii din Europa, India, Israel şi Statele Unite ale Americii şi a înregistrat venituri estimate de 830,1 milioane de euro şi un profit operaţional estimat de 168,2 milioane de euro în 2010. De asemenea, bwin.party este licenţiat în Alderney, Danemarca, Franţa şi Italia şi deţine poziţii de lider de piaţă în fiecare dintre cele patru segmente: pariuri sportive online, poker, cazinou şi bingo cu ajutorul unora dintre cele mai mari branduri din domeniul gaming-ului online: www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com şi www.FoxyBingo.com. Esenţiale pentru afacerea noastră, componenta software proprie, platformele de gaming online şi un portofoliu puternic de jocuri diferenţiază oferta noastră faţă de cea a competitorilor.