Deschide un cont Victor Chandler si vei primi un Pariu Gratis de pana la 25€/100RON!
Pariaza 25€/100RON sau mai mult la cote de 2.00 sau mai mari si vei primi un Pariu Gratis de 25€/100RON. Pariaza mai putin de 25€/100RON si ti se va returna suma pariata.
Termeni si conditii pentru primul pariu gratis (free bet):

“Primul pariu trebuie plasat in termen de 30 de zile de la deschiderea contului si trebuie sa contina cel putin o selectie cu cote de 2.00 sau mai mari, pentru pariuri formate din trei sau mai putine selectii. Daca primul pariu contine patru sau mai multe selectii, fiecare dintre aceste selectii poate avea si cote sub 2.00. Pariurile declarate nule nu vor fi luate in considerare. “Primul Pariu” este definit primul pariu pus in ordine cronologica. Oferta NU este valabila pentru bilete de pariu care contin mai multe pariuri (exemplu: 4 selectii pe care se pariaza 6 duble). Cotele trebuie sa respecte regulile de mai sus.

1 Pariul gratis va aparea in contul dumneavoastra ca Promo Cash si va fi adaugat in termen de doua zile lucratoare de la stabilirea primului pariu. Promo cash poate fi folosit din Biletul de Pariu in orice etapa a plasarii unui nou pariu.

2 Profitul obtinut in urma plasarii unui pariu din fonduri Promo Cash vor fi adaugate la balanta contului dumeavoastra, dar miza formata din Promo Cash nu va fi returnata la balanta contului dumneavoasta.

3 Pariurile plasate cu Promo Cash trebuie plasate separat de pariurile plasate cu bani din balanta normala a contului dumneavoastra.

4 Aveti la dispozitie 30 de zile pentru a folosi Promo Cash din momentul creditarii acestuia in contul Promo Cash, daca Promo Cash nu este folosit in acest interval balanta Promo Cash va deveni zero.

5 Victor Chandler incurajeaza clientii sa participe la promotiile sale, dar le cere sa nu abuzeze de acestea. Abuzul de aceasta promotie, daca ajunge in atentia Victor Chandler, va duce la retragerea oricaror beneficii oferite de bonus si inchiderea contului.

6 Oferta este valabila numai pentru clientii cu varsta de peste 18 ani.

7 Aceasta oferta nu este valabila in combinatie cu nici o alta oferta.

8 Aceasta oferta este valabila doar pentru rezidentii in a caror jurisdictie pariatul este permis.

9 Aceasta oferta nu este disponibila clientilor existenti ai Victor Chandler.

10 Aceasta oferta este disponibila doar jucatorilor noi ai casei de pariuri Victor Chandler sau ai oricarui site partener.

11 Victor Chandler isi rezerva dreptul de a retrage castigurile din contul jucatorilor suspectati ca fac parte din retele specializate in obtinerea de beneficii de tip Promo Cash.

12 Pariurile plasate pe curse de cai din USA nu se califica pentru aceasta promotie.

13 Oferta este valabila o singura data pentru fiecare client nou. Identitatea clientului este stabilita pe baza uneia sau tuturor valorilor din lista urmatoare: nume, adresa fizica, adresa e-mail, adresa IP, numar card de credit / debit, computer sau alte forme de identificare care pot fi solicitate.

14 Victor Chandler isi rezerva dreptul de a retrage orice plata a bonusului atunci cand considera ca a existat un abuz, ca actualii termeni nu au fost indepliniti in totalitate sau au fost constatate modalitati de pariere ilicite. Decizia Victor Chandler are caracter final.

15 Victor Chandler isi rezerva dreptul de a modifica sau retrage aceasta oferta in orice moment fara preaviz.

16 Aceasta oferta este valabila doar pentru rezidentii Romaniei care au contul in Ron si Euro.”