3 stele de Campionat Mondial, 5 titluri de Campionat European si Cristiano Ronaldo – inaceasta grupa joaca elita fotbalului european! In Danemarca atmosfera a fost insa mai putin euforica: “grupa mortii”, “cosmarul absolut”, “mai rau nu se poate” sunt doar cateva din titlutile ziarelor de dupa tragerea la sorti.Data și ora Transmisie TV Echipa Scor Echipa Cote / rezumat meci
09 iunie, ora 19:00 TVR 1 Olanda 0-1 Danemarca Cote meci Olanda – DanemarcaCote rezumat video Olanda – Danemarca
09 iunie, ora 21:45 Dolce Sport Germania 1-0 Portugalia Cote meci Germania – PortugaliaCote rezumat video Germania – Portugalia
13 iunie, ora 19:00 Dolce Sport Danemarca 2-3 Portugalia Cote meci Danemarca – PortugaliaCote rezumat video Danemarca – Portugalia
13 iunie, ora 21:45 TVR 1 Olanda 1-2 Germania Cote meci Olanda – GermaniaCote rezumat video Olanda – Germania
17 iunie, ora 21:45 Dolce Sport Portugalia 2-1 Olanda Cote meci Portugalia – OlandaCote rezumat video Portugalia – Olanda
17 iunie, ora 21:45 TVR 1 Danemarca 1-2 Germania Cote meci Danemarca – GermaniaCote rezumat video Danemarca – Germania

  Clasament Partide Goluri Date Goluri Primite Puncte Cotă – Câștigătoare Grupă
1. Germania 3 5 2 9
2. Portugalia 3 5 4 6
3. Danemarca 3 4 5 3
4. Olanda 3 2 5 0

Germania

Fanii cauta iar inregistrarile video ale CM din 2010: rivala principala, Anglia, eliminate. Argentina umilita. Un fotbal de o cu totul alta clasa. Singura amaraciune – din nou nu a fost de ajuns decat pentru locul trei.

Antrenorii Germaniei sunt legenda. Si Joachim Low se bucura de acest statut. Nimeni altcineva nu a marsaluit in faza de calificare cu 10 victorii in 10 meciuri. Nici macar “regele” Franz Beckenbauer.

Pronostic: Ozil, Gotze, Muller, Neuer, … tinerele vedete de la DFB sunt de mult timp gata pentru titlu. Germania se va scufunda pe 1 iulie intr-o mare de steaguri negru-rosu-galbene.

 

Olanda

Odraslele “generatiei de aur” vor sa calce pe urmele lui Gullit, Rijkaard si van Basten si sa castige un turneu. Echipa lui Bondscoach Bert van Marwjik a fost chiar destul de aproape de acest vis in Africa de Sud.

Un lucru este cert – Ucraina va fi mai portocalie ca niciodata.

 

Portugalia

Brazilienii Europei fac parte si de aceasta data din cercul restrains al favoritilor. Isi vor dezamagii Ronaldo si Co. iar fanii sau reusesc sa castige in sfarsit titlul?

Daca Portugalia supravetuieste lupta dura pe locul doi dupa Germania, orice este posibil. Chiar si castigarea turneului.

 

Danemarca

Dupa tragerea la sorti, tara cu cei mai fericiti oameni a fost sub soc. Insa imaginile din 1992, cand Danemarca a invinso pe Olanda si Germania a reinstaurat curajul.

“Banda lui Olsen” a intercut-o pe Portugalia in faza de calificare. Un fotbal de un alt calibru nu ar fi avut niciodata sansa.