Acesta este al doilea meci intre cele doua echipe din 3 pe care le vor disputa in 7 zile.Primul a fost jucat joi in cupa la San Sebastian atunci echipele au jucat prudent si s-a terminat 0-0.Acest meci este mai important intrucat ambele echipe se lupta pe un loc care duce in Champions League.

 

Villarreal a intrerupt o serie negativa in ultima etapa cand au castigat categoric cu Rayo Vallecano.Au castigat mai usor decat se asteptau cu 5-2 si astfel au ridicat moralul echipei.Joi la San Sebastian au reusit un rezultat bun care le da sperante de calificare in retur.Acest meci este foarte important intrucat cu o victorie vor trece peste Sociedad in campionat si se vor apropia de locurile de Champions League.Antrenorul Marcelino nu a schimbat radical echipa in cupa semn ca vor sa continue si in acesta competitie.A schimbat portarul a schimbat putin mijlocul si a trimis doi atacanti noi.Pentru acest meci Marcelino are la dispozitie tot lotul.Echipa probabila:S. Asenjo-Mario, Musacchio, Gabriel Paulista, Jaume Costa-Pina, Soriano-H. Perez, Trigueros-I. Uche, J. Perbet.

 

Real Sociedad nu este multumita de rezultatul din cupa dar cel putin nu au primit gol si obtine calificarea in retur.Vor incerca sa obtina puncte in acest meci care le-ar imbunatati sansele la locul 4.Sunt intr-o forma buna cu 5 meciuri fara infrangere din care 3 victorii in campionat.Au marcatmulte goluri in acesta perioada de aceea acel 0-0 din cupa a fost surprinzator dar antrenorul Arass nu a trimis cea mai buna echipa in teren.In acest meci au probleme cu accidentarile si va reveni in echipa si Fundasul M.Gonzalez.Echipa probabila:Bravo-C. Martinez, M. Gonzalez, I. Martinez, Jose Angel-Bergara, Ruben Pardo-Griezmann, Vela, Xabi Prieto-Agirretxe.

 

Acesta va fi un meci diferit fata de cel din cupa ambele echipe avand nevoie de puncte si vor juca din primul minut cu cei mai buni jucatori.Cel mai bun pariu pentru acest meci ar fi unul cu peste 2.5 goluri marcate care are o cota de 1.80 la Bet365.