Ambele echipe variaza in rezultate in ultima perioada,ambele echipe au fost eliminate don optimile cupei iar in ultima etapa au pierdut.In clasament Villarreal sta mult mai bine ei se lupta pentru un loc de Champions League in timp ce Osasuna este mai aproape de zona retrogradarii.In meciul tur disputat la Pamplona,Villarreal s-a impus cu 3-0.

 

Villarreal a parut foarte puternica in cateva meciuri din acest sezon iar toata lumea credea ca vor obtine cu usurinta un loc de Champions League.Atacul a functionat foarte bine in acest sezon in special pe teren propriu unde au o medie de 2 goluri pe meci.In ultima etapa acel atac nu a mai functionat si au pierdut 1-0 cu modesta Valladolid.Intre timp l-au vandut in aceasta iarna pe Hernan Perez.In acest meci au tot lotul valid.Echipa probabila:S. Asenjo-Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa-Pina, Soriano, Trigueras, Aquino-I. Uche, dos Santos.

 

Nu este usor de prezis ce va face Osasuna in acest meci,au avut o serie de rezultate bune in care nu au pierdut nici un meci in campionat.Erau pe o panta ascendenta da apoi a venit infrangerea cu Atletic Bilbao care i-a invins cu 5-1.In acel meci au reusit sa egaleze de la 1-0 dar apoi jocul lor nu a mai fost la fel de convingator si au pierdut.In acel meci portarul Fernandez a avut parea sa de vina la goluri iar pentru acest meci antrenorul Garcia il va trimite in poarta pe Riesgo.In acest meci nu vor putea juca din cauza suspendarilor Arribasi si Punal.Echipa probabila:Riesgo-Marc Bertran, Loties, M. Flano, Damia-Punal, Lolo-Cejudo, Armenteros, de las Cuevas-Oriol Riera.

 

Villarreal are o medie de 2 goluri pe meci pe teren propriu si sunt o echipa foarte ofensiva,Osasuna va incerca sa profite de jocul deschis al gazdelor si va incerca si ii surprinda pe contraatac.Peste 2.5 goluri are o cota de  1.80 la Bet365.