Meci: Villarreal – Espanyol Barcelona

 

Joi, 26.09.2013 pe stadionul “El Madrigal” din Villarreal, de la ora 23:00 se joaca partida dintre FC Villarreal si Espanyol Barcelona, meci ce se desfasoara in etapa a 6-a din Primera Division.

 

Villarreal se afla pe locul 4 in Primera, dupa 5 partida disputate, in care a obtinut 3 victorii si 2 remize si un total de 11 puncte. In ultima etapa ei au remizat in deplasare la Celta Vigo, scor 0-0. Marcelino Garcia Toral, antrenorul celor de la Villarreal va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Sergio Asenjo, Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa, Trigueros, Soriano, Aquino, Cani, dos Santos si J.Pereira. Villareall este o noupromovata, ea jucand anul trecut in Segunda Division.

 

Espanyol se afla pe locul 5 in campionatul Spaniei, cu 3 victorii si 2 remize dupa 5 etape si un total de 11 puncte. In ultima etapa ei s-au impus pe teren propriu in fata celor de la Atletico Bilbao cu scorul de 3-2. Javier Aguirre, antrenorul celor de la Espanyol va aborda aceasta partida cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Casilla, J.Lopez, Colotto, Moreno, Capdevila, V.Sanchez, D.Lopez, Stuani, Pizzi, Simao si Sergio Garcia. Catalanii au terminat sezonul trecut pe locul 13.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.72 pentru o victorie a celor Villarreal, 3.50 pentru o remiza si 5.00 pentru o victorie a celor de la Espanyol. Ultima partida directa dintre cele doua echipa a avut loc anul trecut in aprilie, atunci cand tot pe terenul celor de la Villareall cele doua echipe au remizat, scor 0-0. Consider ca si anul acesta cele doua loturi sunt destul de echilibrate, fapt ce se poate vedea si din modul in care au inceputi campionatul. Cred ca astazi ca cei de la Espanyol pot pleca neinvinsi de pe “El Madrigal”.

 

Pronostic: egal sau Espanyol Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.15