Meci: Viitorul Constanta – Gaz Metan Medias

 

Duminica, 18.08.2013 pe stadionul “Concordia” din Chiajna de la ora 18:00 partida dintre Viitorul Constanta si Gaz Metan Medias, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 5-a a Ligii I.

 

Cei de la Viitorul Constanta au pierdut rusinos in prima etapa in fata celor de la Astra, scor 4-0, au remizat in etapa a 2-a in Giulesti, scor 1-1, insa acest meci s-a anulat datorita faptului ca Rapidul a fost exclus din Liga I, astfel incat constantenii vor fi nevoiti sa joace alt meci cu Concordia Chiajna, in etapa a 3-a au remizat scor 0-0 cu Dinamo Bucuresti, iar in etapa a 4-a au pierdut in deplasare la CFR Cluj, scor 1-2. Cu un singur punct din 3 meciuri Viitorul se afla pe locul 17. Ei vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Buzbuchi, Nikolov, Bejan, Ghionea, Mitrea, Lazar, Benzar, Nastasie, Dica, Carstocea si Gavra. Singurul jucator indisponibil este Vatca are este suspendat.

 

Medias se afla pe locul 15 in Liga I, cu 3 infrangeri si o remiza. In prima etapa au pierdut in deplasare la Sageata Navodari, scor 0-1, in etapa a 2-a au fost invinsi acasa cu scorul de 1-2 de FC Botosani, in etapa a 3-a au pierdut tot cu scorul de 1-2 in deplasare la ACS Poli Timisoara, iar in etapa a 4-a au remizat acasa cu FC Vaslui. Mediesenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Plesca, Zaharia, Muth, Trtovac, Buzean, Tahar, Covaciu, Muntean, Robertson, Petre si Vitinho. Frasineanu este accidentat pentru acest meci, iar Llullaku este suspendat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.20 pentru o victorie a celor de la Viitorul, 3.25 pentru o remiza si 3.25 pentru o victorie a celor de la Gaz Metan. Tinand cont de faptul ca valoarea celor doua echipe este apropiata si se joaca pe un teren neutru este foarte posibil sa asistam la o remiza. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este X.

 

Pronostic: X Casa de pariuri: bet365 Cota: 3.25