Meci: Victor Hanescu – Kevin Anderson

 

Marti, 08.10.2013 in primul tur al turneului pe hard de la Shanghai se vor intalni romanul Victor Hanescu, numarul 74 mondial si sudafricanul Kevin Anderson, numarul 21 mondial. Cei doi s-au mai intalnit de 4 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind egal, 2-2, insa in ultimele doua partide s-a impus Anderson, ultima data chiar anul acesta la Indian Wells, scor 7-6 6-3.

 

Victor Hanescu nu trece prin cea mai buna perioada a cariera, el pierzand in primul tur la ultimele 5 turnee la care a participat. La Winston-Salem a fost invins de Bogomolov, la turneul de Grand Slam de la US Open a pierdut in fata lui Leonardo Mayer, la St. Petersburg a pierdut in fata rusului Karen Khachanov, la Kuala Lumpur a fost invins de canadianul Vasek Pospisil, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Tokio, a pierdut in fata sarbului Tipsarevic.

 

Kevin Anderson a avut evolutii mult mai bune decat ale conationalului nostru in ultima perioada. Sudafricanul a reusit sa ajunga pana in semifinale la Bogota, unde a pierdut in fata lui Karlovic, a ajuns pana in finala la Atlanta, fiind invins de Isner, la Washington a pierdut in sferturi in fata argentinianului Del Potro, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Tokyo, a pierdut in primul tur in fata slovacului Lukas Lacko.

 

Bet365 ne ofera o cota de 4.00 pentru victoria lui Victor Hanescu si 1.22 pentru victoria lui Kevin Anderson. Tinand cont de evolutiile celor doi de anul acesta si de ultimele doua meciuri disputate intre cei doi jucatori, Anderson pleaca clar favorit. Consider ca cel mai bun pronostic pentru acest meci este o victorie in minimum de seturi a sudafricanului la o cota de 1.61 oferita de cei de la bet365. Succes!

 

Pronostic: 2-0 Anderson Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.61