Prima etapa din noul an ne aduce un derby al orasului Valencia.Timp de multi ani Valencia a fost cel mai bun club din oras dar in acest sezon cele doua echipe sunt la egalitate de puncte.Cele 2 echipe sunt la mijlocul clasamentului dar Valencia are un golaveraj mai bun.In ultimele 4 intalniri de pe Mestalia cele doua echipe au terminat la egalitate.

 

Valencia are un sezon slab si are mult de recuperat in partea a doua a campionatului.La sfarsitul turului antrenorul Djukic a fost demis iar in locul sau a fost instalat Juan Antonio Pizzi.Djukic a fost sub mare presiune in tur iar meciurile grele de la sfarsitul turului au dus la demiterea sa.Infrangerea 3-0 cu Atletico Madrid a fost decisiva iar la meciul cu Real Madrid a fost numit antrenor interimar Estavez.Au jucat bine in acel meci dar au pierdut cu 3-2,golul victoriei fiind inscris in ultimele minute.Este greu de prezis ce schimbari va aduce noul antrenor dar va juca probabil cu aceiasi formula cu care a fost abordat meciul cu Real Madrid.Echipa probabila:Guaita-J. Pereira, Victor Ruiz, Mathieu, J. Bernat-O.Romeu, Parejo-Feghouli, Banega, Canales-Jonas.

 

Levante a jucat rau in primele 4 etape de campionat in care a fost invinsa de 4 ori si pe langa aceste infrangeri a fost invinsa si de o echipa de liga secunda in mecul tur al cupei.In retur a revenit si a castigat cu 4-0 scor care le-a permis calificarea in runda urmatoare.In ultimul meci din tur au fost aproape sa produca o surpriza cu Atletico Madrid dar au fost invinsi cu 3-2.In acest meci Levante nu va putea conta pe capitanul Juanfran care a fost eliminat la Madrid.Vestea buna pentru antrenorul Capparosa este revenirea mijlocasului Xumetra a carui suspendare a luat sfarsit.Echipa probabila:Navas-P. Lopez, Vyntra, El Adoui, Karampelas-P. Diop, Simao-Xumetra, Ivanschitz, R. Garcia-D. Barral.

 

Cu un nou antrenor Valencia isi propune sa urce incet in clasament de aceea nu isi mai poate permite pasi gresiti.Valencia are o cota la victorie de 1.44 la Bet365.