Acest meci se va disputa intre doua echipe care sunt vecine in clasament Valencia este pe locul 9 in timp ce Espanyol este pe locul 8 cu 1 punct mai mult.Ambele echipe au cate 7 victorii si aproape rezultate similare acasa si in deplasare.Espanyol a castigat meciul tur cu 3-1.

 

Valencia a cazut in mediocritate si nu mai pot schimba mare lucru in acest sezon.Sunt la mijlocul clasamentului si joaca tot asa cum sugereaza locul.Noul antrenori Pizzi nu a adus nimic spectaculos la echipa.Cu el la carma Valencia a castigat a remizat si a pierdut un meci.In acest sezon joaca mult mai bine pe teren propriu.Au obtinut victoria acasa cu Levante,au pierdut la Celta Vigo iar vinerea trecuta au obtinut o remiza alba la Malaga.Au incercat cateva experimente in ultimele meciuri in atac cu Banenga si Alcacer dar nici ei nu au dat randamentul dorit iar Canales nu mai este multumit cu statutul de rezerva si vrea sa plece in perioada de mercato.Echipa probabila:Diego Alves-J. Pereira, Ricardo Costa, Mathieu, Guardado-Oriol Romeu, Parejo-Piatti, Jonas, Banega-P. Alcacer.

 

Espanyol este in prima parte a clasamentului dar la ceva distanta de urmatoarea echiapa.Au avut ceva probleme in ultimul timp iar cu victoria impotriva celor de la Celta Vigo au reusit sa intrerupa o serie de rezultate negative.Au castigat acel meci cu ceva noroc dupa ce au marcat golul victoriei cu 2 minute inainte de final.Marti au jucat iar cu Real Madrid in cupa dar au fost acelesi rezultat ca in campionat.Espanyol nu a reusit sa marcheze iar Real s-a multumit cu un gol si au nevoie de o minune la Madrid pentru a trece in semifinale.Echipa probabila: Casilla-J. Lopez, Colotto, Moreno, Fuentes-Victor Sanchez, Abraham-Stuani, Simao-Sergio Garcia, J. Cordoba.

 

Cele doua echipe joaca aproape la fel in acest sezon iar singurul lucru care o face pe Valencia favorita este avantajul terenului propriu.Valencia are o cota la victorie de 1.53 la Bet365.