Acesta este cel mai interesant meci din optimile de finala ale Cupei Regelui Spaniei chiar daca Atletico joaca mult mai bine in acest sezon.Gazdele se afla la mijlocul clasamentului in timp ce oaspetii impart primul loc cu Barcelona.Acum o luna cele doua echipe s-au intalnit in campionat unde Atletico s-a impus cu 3-0 la Madrid.Pe Mestalia Atletico nu a mai castigat de 10 ani.

 

Valencia a inceput noul an cu dreptul si mai important este faptul ca antrenorul Juan Antonio Pizzi a debutat cu o victorie.Au jucat impotriva rivalilor traditionali de la Levante si nu a fost un meci foarte usor dar in final au reusit sa se impuna.Infrangerea la limita cu Real Madrid a aratat ca Valencia poate juca un fotbal de calitate.Pizzi a efectuat o serie de schimbari la echipa care au dat roade.Diego Alves a jucat portat,Ricardo Costa fundas central iar Helder Postiga in atac.Avand in vedere ca acesta este un meci de cupa antrenorul ar putea sa faca iar cateva schimbari.Echipa probabila:Guaita-Barragan, Victor Ruiz, Mathieu, J. Bernat-Banega, Parejo-Feghouli, Jonas, Piatti-Helder Postiga.

 

Meciul dificil de la Malaga nu le-a oprit seria pozitiva de rezultate.Nu au jucat excelent dar nu e prima oara in acest sezon in care nu stralucesc dar castiga.Acesta victorie demonstreaza cat de buni sunt ca echipa si de aceea sunt peste Real Madrid in campionat si la egalitate de puncte cu Barcelona.Meciul de la Malaga l-au castigat prin golul lui Koke care a marcat cu 20 de minute inainte de final.Au ca obiectiv castigarea cupei dar sambata joaca cu Barcelona si antrenorul Simeone va menaja probabil catva jucatori.Pentru acest meci revine dupa o accidentare Mario Suarez.Echipa probabila:Courtois-Juanfran, Miranda, Godin, Filipe-Gabi, Koke-Raul Garcia, C. Rodriguez-Adrian, Villa.

 

Acesta fiind meciul tur Valencia va forta victoria spre deosebire de Atletico care e mai mult cu gandul la meciul de sambata cu Barcelona.Valencia are o cota la victorie de 3.40 la Bet365.