Meci: Universitatea Cluj – Concordia Chiajna

 

Luni, 19.08.2013 pe stadionul “Cluj Arena” de la ora 19:00 se joaca partida dintre Universitatea Cluj si Concordia Chiajna, meci ce se desfasoara in etapa a 5-a a Ligii I.

 

Universitatea Cluj se afla pe locul 17 in clasamentul Ligii I, cu 3 infrangeri si o remiza. In prima etapa au pierdut cu scorul de 0-1 acasa cu Petrolul, in etapa a 2-a au pierdut cu 1-2 in deplasare la Otelul Galati, in etapa a 3-a au remizat acasa cu Ceahlaul Piatra Neamt, iar in etapa a 4-a au pierdut cu 1-3 in deplasare la Astra. Clujenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Dolha, Ciupe, Ninu, Neag, van Dotten, Bucsa, Popa, Takacs, Cristocea, Tarnacop si Dedu. Singurul jucator accidentat in lotul clujenilor este Ratiu.

 

Pentru cei de la Concordia acesta este al doilea lor meci in acest sezon a Ligii I, asta datorita faptului ca au beneficiat de decizia TAS si au luat locul Rapidului in primul esalon al fotbalului romanesc, cu toate ca rapidistii au jucat deja doua meciuri. Etapa trecut Concordia a reusit sa se impuna acasa cu Corona Brasov, scor 1-0, astfel incat cu cele 3 puncte acumulate ei se afla pe locul 13. Ionut Chirila, antrenorul celor de la Concordia va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Ramniceanu, Cretu, Leca, Melinte, Bucurica, Neagu, Serediuc, Ispir, Purece, Florea si Zaharia. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati pentru partida cu Universitatea Cluj.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.20 pentru o victorie a celor de la Universitatea Cluj, 3.10 pentru o remiza si 3.50 pentru o victorie a celor de la Concordia. Tinand cont de faptul ca cele doua echipe au loturi echilibrate valoric, consider ca este foarte posibil sa asistam la o remiza.Pronosticul free-bets pentru acest meci este X.

 

Pronostic: X Casa de pariuri: bet365 Cota: 3.10