Meci: Turcia – Olanda

 

Marti, 15.10.2013 pe stadionul “Sukru Saracoglu” din Instanbul, de la ora 21:00 se joaca partida dintre Turcia si Olanda, meci ce se desfasoara in preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia. Olanda este deja calificata pentru mondial, in timp ce Turcia are nevoie de o victorie in acest meci pentru a se califica la baraj. In partida tur dintre Turcia si Olanda, olandezii s-au impus cu 2-0.

 

Turcia se afla pe locul 2 in grupa D de calificare, la egalitate de puncte cu Romania. Turcii au obtinut pana acum 5 victorii, 1 remiza si 3 infrangeri si au acumulat 16 puncte. In ultima etapa ei s-au impus in deplasare cu Estonia, scor 2-0. Fatih Terim, selectionerul Turciei va aborda partida cu Olanda cel mai probabil cu urmatorul 11: Demirel, Gonul, Toprak, Kaya, Kaldirim, Tore, Inan, Topal, Turan, Bulut si Yilmaz.

 

Olanda este lider detasat in grupa, cu 25 de puncte acumulate din 8 victorii si 1 remiza, remiza “reusita” surprinzator cu Estonia. In ultima partida olandezii i-au zdrobit pe teren propriu pe cei din Ungaria cu scorul de 8-1. Louis Van Gaal, antrenorul “portocalei mecanice” va aborda partida cu Turcia cel mai probabil cu urmatorea formula de jucatori: Vorm, Janmaat, Vlaar, Bruma, Blind, de Jong, Strootman, Robben, van der Vaart, Lens si van Persie.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.50 pentru o victorie a Turciei, 3.80 pentru o remiza si 2.80 pentru o victorie a Olandei. Cu toate ca la prima vedere nu pare, Olanda are miza in aceasta grupa. Daca va invinge in aceasta partida are sanse mari sa fie cap de serie pentru Campionatul Mondial de anul viitor. Tinand cont de acest lucru si de faptul ca olandezii au declarat ca vor trata cu seriozitate aceasta partida, cred ca Turcia nu va reusi sa se impuna in acest meci.

 

Pronostic: Olanda sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.55