Meci: Tottenham – Norwich

 

Sambata, 14.09.2013 pe stadionul “White Hart Lane” din Londra, de la ora 17:00 se va disputa partida dintre Tottenham si Norwich, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 4-a a Premier League.

 

Tottenham se afla pe locul 6 in Premier League, cu 2 victorii si o infrangere. In prima etapa s-au impus la limita in deplasare la Crystal Palace, scor 1-0, in etapa a 2-a s-au impus cu acelasi scor de data aceasta acasa impotriva celor de la Swansea, iar in etapa a 3-a au pierdut in deplasare in fata celor de la Arsenal, scor 0-1. Andre Villas-Boas, antrenorul celor de la Tottenham va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Lloris, Dawson, Vertonghen, Walker, Rose, Dembele, Eriksen, Paulinho, Townsend, Soldado si Lamela. Exista posibilitatea ca in aceasta partida sa joace si romanul Vlad Chiriches, care a fost transferat vara aceasta de la Steaua.

 

Norwich se afla pe locul 9 in Premier League, cu 1 victorie, 1 remiza si 1 infrangere. In prima etapa cei de la Norwich au remizat acasa cu Everton, scor 2-2, in etapa a 2-a au pierdut in deplasare la Hull City, scor 0-1, iar in etapa a 3-a au castigat acasa cu Southampton, scor 1-0. Chris Hugton, antrenorul celor de la Norwich va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Ruddy, Whittaker, Bassong, Turner, Garrido, Snodgrass, Fer, Johnson, Redmond, Elmander si van Wolfwinskel.

 

Tottenham este echipa ce pleaca ca si favorita certa in aceasta partida, astfel incat cei de la bet365 ne ofera o cota de 1.44 pentru victoria lor, 4.60 pentru o remiza si 9.00 pentru o victorie a celor de la Norwich. Cei de la Tottenham sunt echipa cu un lot mai valoros care joaca pe teren propriu si va avea parte de sustinerea fanillor. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Tottenham.

 

Pronostic: Tottenham Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.44