Meci: Stanislas Wawrinka – Tomas Berdych

 

Marti, 03.09.2013 in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la US Open se vor intalni elvetianul Stanislas Wawrinka, numarul 10 mondial si cehul Tomas Berdych, numarul 5 mondial. Cei doi s-au mai intalnit pana acum de 11 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 6-5 in favoarea lui Wawrinka, acesta impunandu-se si in ultima partida dintre cei doi, disputata anul acesta la Madrid.

 

Wawrinka a trecut aici in primul tur de cehul Radek Stepanek, in 3 seturi, scor 7-6 6-3 6-2, in turul al 2-lea a trecut de asemenea in 3 seturi de croatul Ivo Karlovic, scor 7-5 7-6 6-4, iar in turul al 3-lea l-a invins in 4 seturi pe cipriotul Marcos Baghdatis, scor 6-3 6-2 6-7 7-6. Pentru elvetian cele mai bune performante reusite pe hard anul acesta au fost un sfert de finala reusit la Chennai si doua tururi 4 reusite la Australian Open si Indian Wells.

 

Berdych nu a pierdut inca niciun set la acest turneu. L-a invins in primul tur pe italianul Paolo Lorenzi, scor 6-1 6-4 6-1, in turul al 2-lea a trecut de americanul Denis Kudla¸scor 7-6 7-6 6-3, iar in turul al 3-lea l-a invins pe francezul Julien Benneteau, scor 6-0 6-3 6-2. Pentru ceh cele mai bune performante reusite pe hard anul acesta au fost finala de la Dubai pierduta in fata lui Djokovic, semifinalele de la Indian Wells si Cincinnati si sferturile de finala de la Australian Open si Miami.

 

Unibet ne ofera o cota de 2.90 pentru o victorie a lui Wawrinka si 1.40 pentru o victorie a lui Berdych. Cu toate ca cehul a reusit performante mai bune pe hard anul acesta, disputele directe dintre cei doi jucatori, care au fost foarte echilibrate ma fac sa cred ca elvetianul poate castiga minim 2 seturi, daca nu chiar partida. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este +1.5 seturi Wawrinka.

 

Pronostic: +1.5 seturi Wawrinka Casa de pariuri: Unibet Cota: 2.00