Ambele echipe nu sunt multumite de faptul ca trebuie sa joace vineri dupa ce au avut etapa intermediara marti si au jucat cu primele 2 echipe din campionat.Schalke a reusit un egal la Dortmund in timp ce Hertha a pierdut acasa cu Bayern Munchen.In prima parte a campionatului Schalke s-a impus la Berlin cu 2-0.

 

Schalke a reusit in sfarsit un meci bun cu o echipa de top si astfel au reusit o remiza cu Borussia Dortmund.Pana acum au pierdut toate meciurile cu echipele mari in acest sezon iar marti nimeni nu le acorda mari sanse mai ales ca aveau multi jucatori absenti dar au reusit un 0-0.Nu au primit gol in acel meci chiar daca defansiva a fost decimata de absentele lui Howedes,Felipe Santana,Papadopoulos si Uchida.Antrenorul Keller e obligat sa faca o modificare in acest meci dupa ce Boateng a primit al cincilea cartonas galben si va fi suspendat.Echipa probabila:Fahrmann-Hoogland,Matip, Kolašinac,Ayhan -Annan, Neustadter-Goretzka,Draxler, M. Meyer, Huntelaar

 

Hertha a pierdut acasa 3-1 cu Bayern Munchen dar acest lucru era de asteptat avand in vedere ca Bayern e in mare forma si aveau nevoie de victorie pentru a castiga matematic titlul.Hertha a vrut sa amane sarbatoarea bavarezilor dar s-au vazut condusi cu 2-0 dupa primele 20 de min.Au reusit golul de onoare dintr-un penalti dar nu a fost de ajuns pentru a evita infrangerea.Hertha e in forma slaba in ultima perioada iar antrenorul Luhukay a schimbat tot mijlocul dupa ce au fost invinsi 3-0 de M’gladbach.In acest meci Hertha are la dispozitie tot lotul.Echipa probabila:Kraft-Pekarik, S. Langkamp,van den Bergh,Brooks-Hosogai, Skjelbred-Allagui,N. Schulz, Kobiashvili-Ramos.

 

Schalke este favorita in acest meci dar Hertha a juca mai bine in deplasare in ultima peioada asa ca pentru acest meci cel mai bun pariu va fi unul cu peste 2.5 goluri marcate care are o cota de 1.70 la Bet365.