Meci: Sageata Navodari – Viitorul Constanta

 

Vineri, 23.08.2013 pe stadionul “Farul” din Constanta, de la ora 19:00 se joaca partida dintre Sageata Navodari si Viitorul Constanta, meci ce se desfasoara in etapa a 6-a a Ligii I.

 

Cei de la Sageata Navodari se afla pe locul 12 in clasamentul Ligii I, ei castigand in prima etapa in fata celor de la Gaz Metan Medias, scor 1-0, in etapa a 2-a au remizat scor 1-1 in deplasare in fata celor de la FC Brasov, in etapa a 3-a au remizat cu acelasi scor, 1-1 in deplasare la FC Botosani, in etapa a 4-a au pierdut acasa, scor 1-2 cu Poli Timisoara, iar in etapa a 5-a au pierdut in deplasare la Vaslui, scor 0-1. Cei de la Navodari vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Panagopoulos, Peteleu, Popa, Munteanu, Lupu, N’Doye, Muzac, Chiacu, Dinu, Tigoianu si Roman. Singurul jucator indisponibil in lotul celor de la Sageata este Chitu.

 

Cei de la Viitorul Constanta au pierdut rusinos in prima etapa in fata celor de la Astra, scor 4-0, au remizat in etapa a 2-a in Giulesti, scor 1-1, insa acest meci s-a anulat datorita faptului ca Rapidul a fost exclus din Liga I, astfel incat constantenii vor fi nevoiti sa joace alt meci cu Concordia Chiajna, in etapa a 3-a au remizat scor 0-0 cu Dinamo Bucuresti, in etapa a 4-a au pierdut in deplasare la CFR Cluj, scor 1-2, iar in etapa a 5-a au remizat 0-0 cu Gaz Metan.Cu un 2 puncte din 3 meciuri Viitorul se afla pe locul 16. Ei vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Buzbuchi, Nikolov, Putanu, Ghionea, Mitrea, Lazar, Benzar, Baluta, Dica, Mitrita si Gavra. Nu exista jucatori indisponibili pentru acest meci.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.95 pentru o victorie a celor de la Sageata, 3.40 pentru o remiza si 3.80 pentru o victorie a celor de la Viitorul. Tinand cont de faptul ca cele doua echipe sunt echilibrate valoric consider ca remiza este cel mai buna alegere. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este X.

 

Pronostic: X Casa de pariuri: bet365 Cota: 3.40