Meci: Sageata Navodari – Pandurii Targu-Jiu

 

Duminica, 06.10.2013 pe stadionul “Farul” din Constanta, de la ora 17:00 se joaca partida dintre Sageata Navodari si Pandurii Targu-Jiu, meci ce se desfasoara in etapa a 10-a a Ligii I.

 

Sageata Navodari se afla momentan pe locul 10 in clasamentul Ligii I, dupa 9 meciuri disputate, in care au obtinut 3 victorii, 3 remize si 3 infrangeri, si au acumulat 12 puncte. In ultima etapa constantenii au remizat in deplasare la U Cluj, scor 1-1. Tibor Selymes, antrenorul celor de la Sageata Navodari va incepe partida cu Pandurii cel mai probabil cu urmatorul 11: Panagopoulos, Peteleu, Mera, Munteanu, Lupu, N’Doye, Vezan, Florean, Dinu, Tigoianu si Roman. Singurul jucator indisponibil pentru acest meci este Filip care este suspendat.

 

Pandurii Targu-Jiu se afla pe locul 6 in Liga I, dupa 9 partide disputate, in care au acumulat 14 puncte din 4 victorii, 2 remize si 3 infrangeri. In ultima etapa cei din Targu-Jiu au pierdut surprinzator pe teren propriu in fata celor de la Gaz Metan, scor 1-2. De asemenea trebuie sa mentionam ca Pandurii joaca si in Europa League, acolo unde au remizat joi pe terenul portughezilor de la Pacos Ferreira, scor 1-1. Cristian Pustai, antrenorul gorjenilor va aborda partida cu Sageata cel mai probabil cu urmatorea formula de jucatori: Stanca, Ungurusan, Erico, Paraskevas, Momcilovic, Anton, Distefano, Buleica, Eric, Ciucur si Rubio. Singurul jucator indisponibil este Predescu, accidentat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.20 pentru o victorie a celor de la Sageata Navodari, 3.30 pentru o remiza si 2.25 pentru o victorie a celor de la Pandurii Targu-Jiu. Dintre cele doua echipe, este evident ca Pandurii au un lot mai valoros. Tinand cont ca gorjenii au pierdut in ultima etapa pe teren propriu,ma face sa cred ca vor fi foarte motivati in partida cu Sageata si vor reusi sa se impuna.

 

Pronostic: Pandurii Targu-Jiu Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.25