Meci: Sageata Navodari – Corona Brasov

 

Vineri, 20.09.2013 pe stadionul “Farul” din Constanta, de la ora 19:00 se joaca partida dintre Sageata Navodari si Corona Brasov, meci ce se desfasoara in etapa a 8-a a Ligii I.

 

Sageata Navodari se afla pe locul 12 in clasamentul Ligii I, cu 2 victorii, 2 remize si 3 infrangeri, si 8 puncte acumulate. In ultima etapa, cei de la Navodari au fost umiliti in deplasare la Steaua Bucuresti, acolo unde au pierdut cu scorul de 0-5. Tibor Selymes, antrenorul celor de la Navodari va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Panagopoulos, Peteleu, Popa, Munteanu, Lupu, N’Doye, Muzac, Achim, Dinu, Florean si Roman. Singurul jucator accidentat in lotul celor de la Sageata este Chitu.

 

Corona Brasov este ultima clasata in Liga I, acolo unde dupa 7 etape a reusit sa acumuleze un singur punct, din remiza obtinuta in etapa a 5-a pe teren propriu cu Dinamo Bucuresti. In ultima etapa brasovenii au fost invinsi pe teren propriu de cei de la Gaz Metan, scor 1-2. Ionel Gane, antrenorul celor de la Corona va incepe partida de la Constanta cel mai probabil cu urmatorii jucatori: Marc, Martac, Asanovic, Damian, Arce, Dalbea, Munteanu, Vranjkovic, Neacsa, Brata si Bus. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati pentru aceasta partida in lotul brasovenilor.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.91 pentru o victorie a celor de la Sageata Navodari, 3.40 pentru o remiza si 4.00 pentru o victorie a celor de la Corona Brasov. Cu toate ca au pierdut rusinos in ultima etapa, cei de la Sageata Navodari avusese prestatii destul de bune pana atunci si nu au contabilizat infrangeri la mai mult de un gol diferenta. Consider ca Sageata Navodari are un lot mai valoros si are sanse mari sa se impuna in aceasta partida. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Sageata Navodari.

 

Pronostic: Sageata Navodari Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.91