Meci: Romania – Ungaria

 

Vineri, 06.09.2013 pe stadionul “National Arena” din Bucuresti, de la ora 21:00 se va disputa partida dintre Romania si Ungaria, meci ce se desfasoara in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2014.

 

Romania dupa 6 partide jucate se afla pe locul 3 in grupa D de calificare, cu 3 victorii, 2 infrangeri si o remiza . Romania a reusit pana acum sa invinga Estonia, Andora si Turcia, au remizat in deplasare in Ungaria si au pierdut ambele manse impotriva Olandei. Victor Piturca, selectionerul Romaniei va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Tatarusanu, Matel, Goian, Chiriches, Rat, Bourceanu, Pintilii, Popa, Maxim, Stancu si Marica.

 

Ungaria se afla pe locul 2 in grupa dupa 6 partide, cu 3 victorii, o infrangere si 2 remize. Ungurii au invins Andora, Estonia si Turcia acasa, au remizat in deplasare cu Turcia si acasa cu Romania si au fost invinsi acasa de Olanda. Selectionerul Ungariei, Sandor Egervary va incepe meciul cu Romania cel mai probabil cu urmatorul 11: Bogdan, Vanczak, Korcsmar, Guzmics, Laczko, Varga, Hajnal, Koman, Bode, Dszudzsak si Szalai.

 

Casele de pariuri vad ca si favorita pentru aceasta partida nationala Romaniei. Bet365 ne ofera o cota de 1.85 pentru o victorie a Romaniei, 3.60 pentru o remiza si 4.75 pentru o victorie a Ungariei. In meciul tur, disputat in Ungaria, terminat 2-2, tricolorii au fost condusi de 2 ori insa au reusit sa revina de fiecare data si pana la urma au obtinut un egal norocos in ultimele minute. Romania daca va pierde aceasta partida va ramana cu sanse minime sa mai termine grupa pe locul 2 pentru a juca barajul de calificare la Campionatul Mondial. Nationala lui Piturca va fi sustinuta in aceasta partida de peste 50000 de suporteri, astfel incat va fi o presiune mare asupra Ungariei. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Romania.

 

Pronostic: Romania Casa de pariuri: Bet365 Cota: 1.85