Meci: Romania – Turcia

 

Marti, 10.09.2013 pe stadionul “National Arena” din Bucuresti, de la ora 21:00 se joaca partida dintre Romania si Turcia, meci ce se desfasoara in preliminariile pentru Campionatul din Brazilia ce se desfasoara anul viitor. In partida tur disputata din Turcia, Romania s-a impus cu scorul de 1-0.

 

Romania se afla pe locul 2 in grupa D de calificare, dupa 7 partide disputate, in spatele Olandei. Tricolorii au reusit sa acumuleze pana acum 13 puncte din 4 victorii, o remiza si 2 infrangeri. Romanii au un moral foarte bun pentru meciul cu Turcia, dupa ce au reusit sa invinga vineri fara drept de apel Ungaria, scor 3-0. Victor Piturca, selectionerul Romanie va incepe partida cu turcii cel mai probabil cu urmatorul 11: Tatarusanu, Matel, Goian, Chiriches, Rat, Hoban, Pintilii, Torje, Maxim, Stancu si Marica. O absenta foarte importanta in lotul Romaniei este cea a lui Bourceanu, care este suspendat.

 

Turcia se afla pe locul 4 in grupa, dupa 7 partide ei acumuland 10 puncte, din 3 victorii o remiza si 3 infrangeri. In ultima partida turcii au reusit sa invinga Andora cu scorul de 5-0. Fatih Terim, selectionerul Turciei va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Demirel, Erkin, Kaya, Toprak, Gonul, Turan, Topal, Sahin, Tore, Yilmaz si Bulut.

 

Bet365 vede ca si favorita echipa Romaniei, careia ii ofera o cota de 2.20 pentru victorie, in timp ce echipa Turciei are o cota de 3.50 pentru a se impune, iar pentru o remiza cota este tot de 3.50. Echipa nationala a Romaniei a prestat un joc foarte bun in meciul cu Ungaria, si daca va reusi sa joace la fel si in partida cu Turcia are sanse mari sa castige. Daca va reusi sa se impuna in partida cu Turcia, Romania este calificata in proportie de 99% pentru barajul de calificare la CM din 2014. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Romania.

 

Pronostic: Romania Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.20