Romania – Estonia

 

Marti, 15.10.2013 pe stadionul “National Arena” din Bucuresti, de la ora 21:00 se joaca partida dintre Romania si Estonia, meci ce se desfasoara in preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor din Brazilia. Aceasta este ultimul meci din preliminare, dupa care vom vedea daca Romania mai poate ajunge la CM. Pentru a se califica la baraj Romania trebuie sa castige cu Estonia si Turcia sa se incurce cu Olanda sau sa castigam la o diferenta mai mare cu 4 goluri decat ar castiga Turcia cu Olanda.

 

Romania se afla momentan pe locul 3 in grupa D, la egalitate de puncte cu Turcia, insa cu un golaveraj mai slab. In 9 partide disputate am reusit sa adunam 16 puncte, din 5 victorii, 1 remiza si 3 infrangeri. In ultimul meci, disputat saptamana trecut in Andorra, Romania s-a impus cu 4-0. Victor Piturca, selectionerul Romaniei va incepe partida cu Estonia cel mai probabil cu urmatorul 11: Tatarușanu, Matel, Gaman, Goian, Rat, Lazar, Bourceanu, Torje, Stancu, Tanase si Marica.

 

Estonia se afla pe locul 5 in grupa si nu mai are nicio sansa de calificare pentru baraj. Ei au acumulat doar 7 puncte din 2 victorii, 1 remiza si 6 infrangeri. In ultima partida estonienii au pierdut pe teren propriu cu Turcia, scor 0-2. Tarmo Ruutli, selectionerul Estoniei va aborda partida cu Romania cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Pareiko, Kams, Piiroja, Klavan, Teniste, Vunk, Dimitrijev, Ojamaa, Vassilijev, Kruglov si Zenjov.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.16 pentru o victorie a Romaniei, 8.00 pentru o remiza si 21.00 pentru o victorie a Estoniei. Este evidenta diferenta de valoarea dintre cele 2 loturi. Tinand cont de asta, de faptul ca jucam pe teren propriu si de situatia in care se joaca meciul, este foarte posibil ca Romania sa inscrie repede si sa se impuna la o diferenta considerabila. O cota buna, de 1.50 ne este oferita pentru ca Romania sa conduca la pauza si sa castige la final. Succes!

 

Pronostic: Romania-Romania Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.50