Meci: Richard Gasquet – Rafael Nadal

 

Sambata, 07.09.2013 in semifinalele turneului de Grand Slam de la US Open se vor intani francezul Richard Gasquet numarul 9 mondial si spaniolul Rafael Nadal, numarul 2 mondial. Cei doi s-au mai intalnit de 11 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 10-1 in favoarea lui Nadal.

 

Gasquet a trecut aici in primul tur in minimum de seturi de americanul Michael Russell, in al 2-lea tur l-a invins tot in 3 seturi pe conationalul sau Stephane Robert, in turul al 3-lea la 2-1 la seturi pentru Gasquet rusul Tursunov a abandonat, in turul al 4-lea l-a invins in 5 seturi pe canadianul Raonic, iar in sferturile de finala a trecut de spaniolul David Ferrer, in 5 seturi. Francezul a avut un an destul de bun pe hard, el reusind sa castige turneul de la Doha. De asemenea a ajuns pana in semifinala la Miami, la Australian Open a pierdut in turul al 4-lea, iar la Cincinnati ultimul turneu inainte de US Open a pierdut in turul al 2-lea in fata americanului John Isner.

 

Nadal a trecut aici in primul tur in 3 seturi de americanul Ryan Harrison, in urmatoarele doua tururi s-a impus de asemenea fara probleme in minimum de seturi in fata brazilianului Rogerio Dutra Da Silva si croatului Ivan Dodig, in turul al 4-lea a avut o partida putin mai dificila, el trecand in 4 seturi de neamtul Philipp Kohlschreiber, iar in sferturi a trecut in 3 seturi de Tommy Robredo. Nadal este neinvins anul acesta pe hard, el castigand toate turneele la care a participat, mai exact cel de la Indian Wells, de la Montreal si de la Cincinnati.

 

Unibet ne ofera o cota de 13.00 pentru o victorie a lui Gasquet si 1.04 pentru o victorie a lui Nadal. Tinand cont de jocul foarte bun prestat de Nadal la acest turneu, cred ca spaniolul se poate impune usor in 3 seturi.

 

Pronostic: 3-0 Nadal Casa de pariuri: Unibet Cota: 1.40