Meci: Richard Gasquet – Milos Raonic

 

Luni, 02.09.2013 in turul al 4-lea al turneului de Grand Slam de la US Open se vor intalni francezul Richard Gasquet, numarul 9 mondial si canadianul Milos Raonic, numarul 11 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data, in 2012 la Cincinnati, atunci cand s-a impus Raonic in 2 seturi, scor 7-6 6-3.

 

Gasquet a trecut aici in primul tur in minimum de seturi de americanul Michael Russell, in al 2-lea tur l-a invins tot in 3 seturi pe conationalul sau Stephane Robert, iar in turul al 3-lea la 2-1 la seturi pentru Gasquet rusul Tursunov a abandonat. Francezul a avut un an destul de bun pe hard, el reusind sa castige turneul de la Doha, acolo unde l-a invins in finala pe rusul Nikolay Davydenko. De asemenea a ajuns pana in semifinala la Miami, unde a pierdut in fata britanicului Andy Muray. La Australian Open a pierdut in turul al 4-lea in fata francezului Jo-Wilfried Tsonga, iar la Cincinnati a pierdut in turul al 2-lea in fata americanului John Isner.

 

Raonic a trecut in primul tur de italianul Thomas Fabbiano, in turul al 2-lea l-a invins pe Pablo Andujar, iar in turul al 3-lea a trecut de un alt spaniol, Pablo Andujar. Canadianul a avut si el performante destul de bune anul acesta pe hard. A reusit in sa ajunga pana in turul al 4-lea la Australian Open, unde a pierdut in fata elvetianului Roger Federer. De asemenea a ajuns pana in turul al 4-lea is la Indian Wells, unde a fost invins de francezul Jo-Wilfried Tsonga, la Washington si Cincinnati a fost invins in turul al 3-lea, iar la Montreal a reusit cea mai buna performanta a sa pe hard de anul acesta, a ajuns pana in ultimul act, acolo unde a fost invins de spaniolul Rafael Nadal.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.10 pentru o victorie a lui Gasquet si 1.72 pentru o victorie a lui Raonic. Tinand cont de forma buna prin care trece Raonic si de intalnirea directa dintre cei doi, cred ca canadianul are o sansa foarte buna de a se impune in aceasta partida.

 

Pronostic: Milos Raonic Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.72