Daca acesta ar fi fost un meci de campionat ar fi fost un derby al etapei  intrucat cele doua echipe sunt foarte apropiate Sociedad este pe locul 5 in timp ce Villarreal este pe locul 6.Acest meci va conta pentru Cupa Regelui Spaniei.In campionat cele doua echipe inca nu s-au intalnit ele urmand sa joace chiar etapa viitoare.Ultima lor intalnire a fost acum 2 ani iar atunci ambele partide s-au incheiat la egalitate 1-1.

 

Real Sociedad a inceput sa isi gaseasca ritmul si au inceput sa joace ca in returul sezonului trecut.Au inceput sa se apropie de locul 4 pe care au terminat sezonul trecut dar in acest an joaca bine si in cupa.Au fost eliminati din Champions League iar acum au mai multa energie pentru competitiile interne.In acest moment sunt intr-o serie de 4 victorii si joaca bine mai ales pe teren propriu.Duminica au reusit sa se impuna in derbyul Tarii Bascilor 2-0 cu Atletico Bilbao.In acest meci antrenorul Arrasate va efectua anumite schimbari intrucat campionatul este pe primul loc.Echipa probabila: Bravo-C. Martinez, M. Gonzalez, I. Martinez, Jose Angel-Elustondo, Bergara-Chori Castro, Griezmann, Vela-Seferovic.

 

Villarreal a intrerupt o serie negativa de 3 meciuri fara victorie.Au avut o serie de meciuri grele in care au intalnit Barcelona si Sevilla iar imediat dupa ce au intalnit un adversar mai slab au invins.Au reusit sa invinga pe Rayo Vallecano cu 5-2.Antrenorul Marcelino a modificat putin echipa in acel meci dar a ales atacantii foarte bine intrucat atacantii Perbet si Uche au marcat cate 2 respectiv 3 goluri.Pentru acest meci tot lotul este valid.Echipa probabila:S. Asenjo-Mario, Dorado, Gabriel Paulista, Jokic-Aquino, Soriano-Hernan Perez, Trigueros-dos Santos, J. Pereira.

 

Ambele echipe nu vor juca la capacitate maxima intrucat se vor pastra pentru meciurile din campionat dar Sociedad avand si avantajul terenului propriu cred ca se vor impune.Real are o cota la victorie de 2.30 la Bet365.