Unul din cele mai interesante dueluri din Cupa Regelui s-a terminat in meciul tur cu un avantaj minim pentru Villareal,avantaj care nu ii garanteaza insa calificarea.Ambele echipe au remizat in ultimul meci din campionat dar Villarreal sta mai bine in clasamnet ocupand locul 6 in timp ce Sociedad e pe locul 12.

 

Real Sociedad a castigat in acest sezon cu cele mai bune echipe din campionat pe teren propriu dar in deplasare nu au reusit sa castige nici la penultima clasata Granada.Au condus pana in ultimele 10 minute ale meciului dar s-au vazut egalati.Victoria mare pe teren propriu cu Barcelona nu a reusit sa ii impulsioneze prea mult pentru ca au pierdut apoi in cupa cu Villarreal.Pentru acest meci vestea buna e ca revine dupa o accidentare atacantul Agirretxe.Echipa probabila:Zubikarai-M.Gonzalez, I. Martinez,C.Martinez, Berchiche- Ruben Pardo-Vela, Granero,Elustondo, X. Prieto-Agirretxe.

 

Villarreal nu are preferinte in ceea ce priveste meciurile de acasa sau din deplasare mai ales ca au adunat mai multe puncte din meciurile de afara.Seria de rezultate pozitive ale acestei echipe continua ei fiind neinvinsi de la inceputul lunii noiembrie.De atunci au jucat 13 meciuri in toate competitiile si le-au castigat pe majoritatea.In ultimele 2 meciuri din deplasare au inregistrat 2 remize dupa ce au condus in ambele partide.In acest meci vor trimite in teren si cativa jucatori care au jucat mai putin in acest sezon.Echipa probabila: S. Asenjo- V. Ruiz, Dorado, J. Costa-Mario,Pina, -Moi Gomez, J. dos Santos,Trigueros-Moreno, G. dos Santos.

 

Sociedad va trebui sa atace dar cei de la Villarreal vor sta in aparare si vor spera la un contraatac care sa inchida meciul.Sub 2.5 goluri are o cota de 1.79 la Unibet.

 

În plus, dacă nu ai deja cont la Unibet, înregistrează-te de aici și vei benefia de un Bonus de 150 RON.