Cele 2 echipe au obiective diferite in acest sezon iar gazdele sunt echipa cu lotul mai valoros,12 puncte le despart pe cele 2 echipe,Real are ca obiectiv un loc de Champions League in timp ce noupromovata Elche vrea scape de retrogradare.In meciul tur cele doua echipe au remizat 1-1.

 

In acest moment Real Sociedad nu poate obtine 2 rezultate bune la rand,dupa ce au castigat 2 meciuri la sfarsitul anului trecut si unu la inceput au pierdut 2 meciuri consecutiv.In cupa se descurca mai bine au eliminat pe Villareal datorita victoriei in deplasare.In ultima etapa din campionat au condus cu 2-0 pe Getafe dupa 15 minute dar meciul s-a terminat 2-2.Miercuri in cupa au invins cu 3-1 pe Racing Santander si sunt cu un pas in semifinale.Pana acum au suferit in defensiva dar odata cu revenirea lui Gonzalez spera sa nu mai primeasca atat de multe goluri.In acest meci nu va putea juca Bella care este accidentat.Echipa probabila:Bravo-C.Martinez, M. Gonzalez, I. Martinez, Jose Angel-Bergara, Ruben Pardo-Vela, Xabi Prieto, Griezmann-Agirretxe.

 

Elche este la 5 puncte peste zona retrogradarii iar acest lucru este cel mai imoprtant.Au obtinut o victorie importanta in ultima etapa cand au invins o contracandidata le retrogradare,Rayo Vallecano.Meciul s-a terminat 2-0 dar in acel meci au jucat cu un om in plus in ultimele 20 de minute.In urma cu 2 etape au condus pe Sevilla dar au fost egalati in ultimul minut regulamentar.Herra a inscris golul cu Sevilla si tot el a inceput titular cu Rayo astfel i-a luat fata lui Boayke care a fost lasat pe banca.Dupa cele 2 rezultate pozitive antrenorul Escriba probabil ca nu va modifica formula de start.Echipa probabila:Tono-Suarez, Botia, Lomban, Albacar-Ruben Perez, Javi Marquez-Gil, Coro, Niguez-Herrera.

 

Sociedad joaca bine pe teren propriu si vrea sa termine seria de 2 meciuri fara victorie iar in acest meci are o cota la victorie de 1.50 la Bet365.