Primul meci al acestei etape de La Liga ne aduce un duel intre doua echipe care se afla in a doua parte a clasamentului.Cele doua echipe sunt vecine in clasament ambele avand cate 10 puncte si sunt despartite doar de golaveraj. Echipele sunt in intr-o forma buna si nu au pierdut ultimele doua meciuri disputate in campionat.

 

Real Sociedad incepe sa isi revina la forma din ultimele doua sezoane.Au inceput sezonul foarte prost cu 8 meciuri in care nu au obtinut nici o victorie.Au pierdut cu echipe mult mai slab cotate chiar si pe teren propriu iar acest lucru l-a costat pana la urma pe antrenorul Arrasate care a fost demis.La echipa a fost adus fostul antrenor al celor de la Manchester United,David Moyes.La meciul de debut Moyes a obtinut o remiza cu Deportivo La Coruna dar in acel meci a avut multi jucatori indisponibili.Acum pentru acest meci are tot lotul la dispozitie.Echipa probabila: Zubikarai-Ansotegi, Elustondo,M.Gonzalez, de la Bella- Granero-Vela, Xabi Prieto,Bergara, Chori Castro-Agirretxe.

 

Elche a trecut tot printr-o perioada in care nu au castigat 6 etape si au cazut pana pe penultimul loc.In ultimele 3 etape nu au pierdut obtinand o victorie si doua remize.Nu pot fi multumiti cu remiza din ultima etapa pentru ca au jucat cu ultima clasata Cordoba.Antrenorul Escriba crede ca a gasit formula castigatoare si a construit toata echipa in jurul ataantului Jonathas care a inscris jumatate din golurile echipei.Echipa probabila:Tyton-, Roco, Lomban, Suarez,Domingo Cisma- Pasalic, Mosquera,Fajr, V. Rodriguez-Herrera, Jonathas.

 

Sociedad si-a gasit forma din sezonul trecut si cred ca se vor impune in acest meci,au o cota la victorie de 1.62 la Unibet