In acest meci Real e clar favorita ei ocupa pozitia a 3 in tim ce Celta este pe locul 15,intre cele doua echipe este o diferenta de 25 de puncte.Real nu a mai pierdut un meci din octombrie cand au fost invinsi de Barcelona in tim ce Celta nu a castigat in ultimele 3 partide.In sezonul trecut Real s-a impus in ambele partide.

 

Real a terminat anul cu o victorie la Valencia dar per total nu poate fi multumita cu locul 3 ocupat momentan.In Champions League lucrurile au decurs normal,la fel si in Cupa Regelui dar in campionat au fost in permanenta in spatele lui Atletico si Barcelona.Au pierdut doar 2 meciuri in acest sezon dar acelea decisive cu Atletico si Barca.Antrenorul Ancelotti a primit vesti bune oadata cu recuperarea lui Coentrao si Bale si va putea alinia cea mai puternica echipa in acest meci.Echipa probabila: Diego Lopez-Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo-Xabi Alonso, Modric-Bale, Isco, C. Ronaldo-Benzema.

 

Singurul lucru pozitiv pentru Celta inaintea acestui meci este ca nu au nimic de pierdut.Este clar ca nimeni nu le da mari sanse si pot juca fara nici o presiune pe umeri dar chiar si asa ar trebui sa evite o infrangere la scor care le-ar scadea moralul.In acest sezon joaca mai bine in deplasare ceea ce e destul de neobisnuit si acest lucru ar trebui sa fie in avantajul lor in acest meci.Au terminat anul cu o infrangere grea la Bilbao.Antrenorul Luis Enrique revine pe stadionul pe care a jucat in tricoul lui Real Madrid pentru a realiza un rezultat bun.Pentru acest meci Celta are tot lotul valid.Echipa probabila:Y. Rodriguez-Hugo Mallo, D. Costas, Aurtenetxe, Toni-A. Fernandez, Oubina, Krohn-Dehli-Rafinha, Nolito-Charles.

 

Real vrea sa inceapa noul an cu o victorie si sunt extrem de motivati.Celta nu le vapune mari probleme si se preconizeaza o infarngere la scor.Peste 2.5 goluri are o cota de 1.22 la Bet365.