pont si pronostic rapid petrolul liga 1Rapid Bucuresti a pornit a doua parte a sezonului cu o victorie norocoasa in Iasi impotriva echipei amenintatoare CSMS Iasi, dar au esuat primul lor test important impotriva rivalilor Dinamo Bucuresti.

 

Rapid a jucat bine, dar atacantul experimentat Ionel Danciulescu a decis acest derbi in repriza a doua.

 

A fost a patra infrangere acasa a lui Rapid din cinci meciuri,  care este dezastruos pentru un club care a fost implicat in luptele pentru titlu, nu foarte mult timp in urma.

 

Cred ca e din cauza problemelor financiare si, de asemenea,de faptul ca academia lor tanara nu vine cu o multime de jucatori talentati, cum a fost odata, astfel incat viitorul pare cam sumbru pentru Rapid.

 

 

 Petrolul Ploiesti. Antrenorul Cosmin Contra nu ar putea fi mai fericit cu rezultatele echipei sale in 2013, Petrolul Ploiesti a castigat ambele jocuri de la reinceperea campionatului si au si reusit sa urce pe pozitia a patra  in detrimentul Vasluiului.

 

Nu sunt sigur ca antrenorul este multumit de performantele echipei sale, desi, in ambele jocuri Petrolul a avut nevoie de goluri tarzii pentru a asigura victoria, dar cred ca fanii sunt dispusi sa accepte defectele in joc, atata timp cat continua cu rezultate bune.

 

Din fericire pentru ei, nu trebuie sa fie perfecti, au nevoie doar sa fie mai buni decat adversarii lor pentru a obtine victoria, asa ca se pot astepta la a treia victorie consecutiva spre drumul catre Rapid.

 

Pont Rapid – Petrolul Ploiesti

 

Chiar daca Rapid Bucuresti a pierdut patru din ultimele lor cinci jocuri de acasa, asta nu va insemna ca Petrolul va trece cu usurinta peste ei, in “Giulesti”.

 

De fapt, Rapid nu a pierdut un meci de acasa cu Petrolul Ploiesti din anul 1996. Multe s-au schimbat pe parcursul ultimului an, dar asta inca va ramane un avantaj psihologic pentru echipa din Bucuresti.

 

Petrolul Ploiesti pare sa detina avantajul, dar sunt sigur ca nu ar fi nefericiti cu o remiza impotriva echipei Rapid,  la fel cum s-a intamplat in partida tur atunci cand cele doua echipe s-au anulat reciproc intr-un meci care s-a incheiat cu o remiza fara goluri.

Pronostic: X la cota 3.10 oferita de bet365.