Meci: Rafael Nadal – Benjamin Becker

 

Joi, 15.08.2013 in turul al 2-lea al turneului ATP de la Cincinnati se vor intalni spaniolul Rafael Nadal, numarul 3 mondial si neamtul Benjamin Becker, numarul 100 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data in cariera, in 2008 la Miami, cand s-a impus Nadal in 2 seturi, scor 7-5 6-2.

 

Rafael Nadal nu a fost nevoit sa joace aici in primul tur datorita pozitiei bune din clasament. Spaniolul a participat anul acesta doar la doua turnee pe hard, Indian Wells si Montreal, castigandu-le pe amandoua. El a castigat turneul de la Indian Wells, dupa ce a trecut in sferturi de Roger Federer, in semifinale de Tomas Berdych, iar in finala de Juan Martin Del Potro. La Montreal s-a impus dupa ce a trecut in semifinala de Novak Djokovic si in finala de Milos Raonic.

 

Becker a jucat aici la Cincinnati 2 meciuri de calificare, acolo unde a trecut in 2 seturi de polonezul Kubot si in 3 seturi de americanul Russell. Becker a inceput foarte slab acest an pe hard fiind eliminat in primul tur la numeroase turnee, cum ar fi Indian Wells, Delray Beach, Dallas, Miami sau Guadalajara, la Australian Open a reusit sa ajunga pana in turul al 2-lea, unde a fost eliminat de argentinianul Del Potro. Cea mai buna performanta a lui Becker pe hard a fost turneul castigat la Istanbul, dupa ce l-a invins in finala pe Dudi Sela.

 

Este evident faptul ca Nadal este mare favorit si asta se vede si in cotele oferite de bet365, 1.03 pentru o victorie a lui Nadal si 15.00 pentru o victorie a lui Becker. Diferenta dintre cei doi jucatorie este prea mare pentru a asista la o surpriza, si cel mai probabil Nadal se va impune redepe pentru a avea mai mult timp de odihna. Pronosticul free-bets pentru acest meci este -5.5 game-uri Rafael Nadal.

 

Pronostic: Nadal -5.5 game-uri Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.66