Acest sfert de finala din Cupa Regelui Spaniei a fost inca de la inceput cel mai dezechilibrat deoarece diferenta dintre cele 2 echipe este foarte mare.Meciul tur a aratat cine sunt favoritii iar Real s-a impus pe teren propriu cu 3-1.

 

In doar 2 sezoane Racing a retrogradat din Primera Division in liga a 3 fapt care arata amploarea crizei prin care trece clubul.Dupa 2 sezoane cand au retrogradat in acest an au reusit sa se stabilizeze si sunt lideri in campionat,dar avand in vedere ca sunt 4 serii vor trebui sa joace un playoff pentru a promova in Secunda Division.Au pierdut doar 3 meciuri din 22 si au primit putine goluri si sunt neinvinsi pe teren propriu.In cupa cele mai bune meciuri le-au facut in deplasare.Au eliminat pe Sevilla dupa ce au pierdut pe teren propriu cu 1-0 au castigat surprinzator in deplasare 2-0.In ultima etapa au invins alta formatie de prima liga Almeria.Cel mai bun om al lor este atacantul Kone care a marcat si unicul gol al partidei de la San Sebastian.Echipa probabila:Mario Fernandez-Perez, Lozano, J. Barrio, Saenz-Guerao, Soria-Lafuente, Miguelez, S. Garcia-M. Kone.

 

Pentru Real Sociedad aceasta partida ar trebui sa fie unul de rutina dar uneori meciurile de cupa pot fi surprinzatoare.Antrenorul Arass va trimite in teren o formatie formata in principal din jucatori care au jucat mai putin in acest sezon.In meciul tur tot cu acesti jucatori a inceput si a obtinut un rezultat pozitiv.Luni in campionat au jucat excelent si au invins pe Elche cu 4-0 condusi din teren de fantasticul Griezmann.Duminica joaca un meci important cu Atletico Madrid si vor incerca sa isi faca acest meci cat mai usor.Echipa probabila:Zubikarai-Zaldua, M.Gonzalez, I. Martinez, J. Angel-Gaztanaga, J. Ros-Zurutuza, Vela, Chori Castro-Seferovic.

 

Chiar si cu echipa de rezerve Real Sociedad este favorita si probabil vor castiga acest meci.Real are o cota la victorie de 1.67 la Bet365.