Meci: Ekaterina Makarova – Marina Erakovic

 

Miercuri, 12.06.2013 se joaca partidele din turul 2 din cadrul turneului pe iarba de la Birmingham din Marea Britanie. Aici rusoaica Ekaterina Makarova, numarul 22 mondial o va infrunta pe jucatoarea din Noua Zeelanda, Marina Erakovic, numarul 71 mondial. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data in cariera, anul trecut, tot la Birmingham, atunci impunandu-se rusoaica in 3 seturi, scor 2-6 6-1 6-3. Datorita pozitiei din clasament rusoaica nu a fost nevoita sa joace aici in primul tur. Ea nu a avut un sezon prea bun, fiind invinsa in primul tur la Indian Wells de catre Muguruza, la Miami a pierdut in primul tur in fata conationalei ei, Svetlana Kuznetsova, la Stuttgart a pierdut de asemenea in primul tur in fata lui Anastasia Pavlyuchenkova, in schimb a facut un turneu mai bun la Madrid, unde a reusit sa ajunga pana in sferturi, dupa cea a invins jucatoare precum, Safarova, Azarenka sau Bartoli, iar la Rolland Garros a fost invinsa in primul tur, in 2 seturi, scor 6-4 6-2 de catre aceasi Kuznetsova care a mai invins-o si la Miami.

 

De partea cealalta, Erakovic, dupa ce a fost eliminata in primul tur la Stuttgart, Oeiras, Madrid si Strasbourg, ea fiind invinsa pe rand de catre C. Castano, C. Suarez Navarro si de catre compatrioatele noastre Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, a reusit sa ajunga pana in turul 3 la Rolland Garros, dupa ce a trecut de Elena Baltacha in primul tur, scor 6-3 6-0 si de Dominika Cibulkova in turul 2, in 3 seturi, scor 6-2 2-6 6-4, a fost eliminata de Sloane Stephens, in 3 seturi, scor 6-4 6-7 6-3. Neo-zeelandeza a jucat aici in primu tur contra Elinei Svitolina, castigand destul de usor, scor 6-0 6-1. Tinand cont de rezultatul de anul trecut dintre cele doua si de pozitia din clasament, cred ca Makarova se va impune si anul acesta.

 

Pronosticul meu pentru acest meci este victorie Ekaterina Makarova, la o cota de 1.57 oferita de cei de la bet365. Succes!

 

Pronostic: Ekaterina Makarova Casa de pariuri: Bet365 Cota: 1.57