Meci: Sageata Navodari – ACS Poli Timisoara

 

Sambata, 10.08.2013 pe stadionul “Farul” din Constanta de la ora 21:30 se vor intalni echipele Sageata Navodari si ACS Poli Timisoara, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 4-a Ligii I.

 

Cei de la Sageata Navodari nu au inregistrat nicio infrangere in primele 3 etape, ei castigand in prima etapa in fata celor de la Gaz Metan Medias, scor 1-0, in etapa a 2-a au remizat scor 1-1 in deplasare in fata celor de la FC Brasov, iar in etapa a 3-a au remizat cu acelasi scor, 1-1 in deplasare la FC Botosani. Cu 5 puncte acumulate pana acum ei se afla pe locul 6 in clasamentul Ligii I. Cei de la Navodari vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Panagopoulos, Peteleu, Popa, Munteanu, Filip, N’Doye, Muzav, Florean, Vezan, Iordache, Dinu. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul celor de la Sageata.

 

Cei de la ACS Poli Timisoara au avut un parcurs aproape perfect in primele 3 etape. Ei au reusit in prima etapa sa treaca cu scorul de 2-0 de cei de la Dinamo Bucuresti, in etapa a 2-a au remizat, scor 2-2 in deplasare CFR Cluj, iar in etapa a 3-a i-au invins cu scorul de 2-1 pe cei de la Gaz Metan Medias. Cu 7 puncte acumulate pana acuma, timisorenii se afla pe locul 2 in clasamentul Ligii I. Ei vor incepe partida cu cei de la Navodari cel mai probabil cu urmatorul 11: Claro, Nohai, Scutaru, Seroni, Nicola, Petre, Barbut, Trandu, Boldea, Nanu si Szekely. Va lipsi din lotul celor de la Timisoara, Marovic care este suspendat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.50 pentru o victorie a celor de la Sageata Navodari, 3.10 pentru o remiza si 2.70 pentru o victorie a celor de la ACS Poli Timisoara. Cele doua echipe au valori apropiat, din acest motiv este foarte posibil sa asistam la o remiza. Pronosticul free-bets pentru acest meci este X.

 

Pronostic: X Casa de pariuri:bet365 Cota: 3.10